216 total views

Domnule președinte Constantin Rădulescu, Manda Claudiu – deputat și Olguța Vasilescu – ministrul Muncii, sunt cei care l-au pus pe acest incompetent Golumbeanu la conducerea DRDP Craiova, iar pe domnia voastră în fruntea PSD Vâlcea ca astăzi să ne conduceți județul. Cu toate astea, de ce nu reușiți să rezolvați drumul rupt de la Olănești care e pericol social zi de zi? V-au fost alături și v-au susținut să ajungeți președintele organizației vâlcene, acum unde sunt? Dormiți domnule președinte? Vreți să aveți pe conștiință un tragic accident ca să luați măsuri? Uitați că aveți un frate navetist, director peste un mare hotel de stat, care zi de zi stă la semafor? Îi place să vadă ce „competent” are în fruntea județului? Cetățenii acestui oraș v-au dat votul de încredere, așa îi respectați? Nu sunteți în stare să rezolvați 50 m de drum distrus și aveți pretenția să avem încredere că județul îl conduceți bine? Rușine!

Golumbeanu, acest individ care este director doar pe hârtie pune viața în pericol a mii de oameni ce tranzitează zilnic DN 64 dorind astfel să ajungă în stațiunea vâlceană – Băile Olănești.

Conform proces-verbal încheiat în data de 15 martie 2018 în prezența unei comisii formată din membri care aparțin Instituției Prefectului, Consiliului Județean, I.S.U, I.S.C., ANIF, SGA, Distrigaz Sud, SDN și care a fost înregistrat în aceeași zi la DRDP Craiova, vizat fiind de președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – Prefect, Florian Marin, arată urgența maximă de intervenție a lucrărilor pe DN 64 la km 134, în raza UAT Băile Olănești, județul Vâlcea.

Printre măsurile oportune comisia a solicitat punerea în siguranță a drumului în vederea asigurării circulației rutiere în condiții normale prin realizarea unor lucrări de intervenție urgentă care să protejeze elementele constructive ale drumului. Expertiza tehnică ce trebuia să stabilească soluția de punere în siguranță a obiectivului să se facă tot în regim de urgență și la fel execuția lucrărilor de consolidare/stabilizare a corpului drumului afectat.

Dar, acest acolit politic nu a înțeles sensul celor scrise în procesul verbal și astăzi stăm și ne uităm cum pericolul ne pândește la fiecare pas și majoritatea ne rugăm să nu avem parte de o nenorocire ținând cont în primul rând de dezvelirea rețelelor de apă și gaze, existând în orice moment pericolul întreruperii furnizării acestor utilități pentru UAT Băile Olănești.

Acest „căpcăun” politic nu înțelege sensul cuvântului URGENȚĂ dacă astăzi, la trei luni de la dezastru turiștii și localnicii trăiesc cu teroarea unui posibil alt dezastru.

Nu trecem cu vederea nici nepăsarea autorităților care s-au mulțumit cu întocmirea acestui proces verbal după care și-au văzut fiecare de drumul lor, neconștientizând în egală măsură cu acest ipochimen din fruntea acestei Direcții Regionale Craiova, pericolul la care sunt supuși toți cei care tranzitează stațiunea.

Domnule Golumbeanu, așteptați dezastrul ca să luați măsuri? Vreți neapărat să vedeți accidente rutiere grave, ca să luați măsuri? Vreți să rămână un oraș fără utilități, ca să luați măsuri? Ce vreți? Vă treziți astăzi stimate domn director?

Vă mai spunem încă o dată

Băile Olănești este stațiunea vâlceană tranzitată 24 din 24 de ore și riscă în fiecare zi să rămână izolată. Domnule Golumbeanu înțelegeți că puteți fi la fel de vinovat în cazul în care lucrurile vor lua o altă întorsătură, ploi masive sunt anunțate în continuare, dezastrul se poate activa din clipă în clipă, în timp ce regia pe care absent o conduceți face licitație.

Asta înseamnă, domnilor politicieni, să vă puneți acoliții în funcții mult prea mari pentru ceea ce pot ei, depășiți fiind din toate punctele de vedere.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.