704 total views

”AVEM O ȘTAMPILĂ MARE PE CARE SCRIE CORUPȚIE”, a declarat Romeo Rădulescu la ședința PSD
Joi seară, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” a avut loc ședința Biroului Organizației PSD Rm. Vâlcea având ca unic punct pe ordinea de zi primirea de noi membrii.

FB_IMG_1458288228042

Circa 200 de foști colegi ai deputatului Romeo Rădulescu din partidul din care, până mai ieri și el făcea parte, s-au înscris în PSD, ca o ”contribuție” adusă noului său partid. O importanță majoră am acordat discursului lui Romeo Rădulescu, din care spicuim următoarele:
”Am bătut la o ușă, mi s-a deschis și după ce am dat bună-ziua, le-am spus celor de acolo că eu sunt Romeo Rădulescu de la Vâlcea și vreau să vin în această familie mare a PSD-ului. Am fost primit cu brațele deschise și iată-mă aici, alături de dumneavoastră. Vreau să vă mulțumesc că astăzi sunteți alături de noi și că împreună vom câștiga Primăria municipiului Rm. Vâlcea. Nu candidez pentru mine personal. Eu în perioada cât am făcut politică am arătat că știu să fac treabă, știu să fac lucrurile să meargă, să țin oamenii alături de mine și să-i pun să facă treabă. Vreau să candidez pentru PSD, vreau să candidez pentru dumneavoastră, vreau ca, peste ani, Rm. Vâlcea să fie cea mai tare reședință de județ din România. Avem tot ce ne trebuie și avem oameni pe care să ne sprijinim. Vreau să facem spații verzi, vreau să facem școli frumoase și grădinițe, vreau să creștem nivelul de trai al acestui oraș. Investitorii fug de acest oraș. De ce? Pentru că aici avem o ștampilă mare pe care scrie corupție. Voi schimba această ștampilă. Haideți să construim un viitor frumos copiilor noștri”.
În staff-ul prezent la ședință am remarcat lipsa actualului viceprimar cu atribuțiuni de primar, Ion Gigi Matei, președintele Organizației municipale. L-a secondat o doamnă, care a spus că ”domnul primar Gigi Matei” este la o întrunire prin Brașov, esențială pentru calitatea pe care o are(?). Părerea noastră este că Gigi Matei încă nu s-a acomodat cu prezența lui Romeo pe funcția pe care de ani de zile a ochit-o, că de nimerit n-a nimerit-o niciodată.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.