116 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 16 – 20 noiembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil-interventii1

AVARII SOLUŢIONATE. S-a intervenit în vederea soluţionării unei avarii la reţeaua de apă pe str. Aleea Olăneşti – bl. 9.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, folosindu-se 4 mc de beton şi 3 tone de asfalt pe str. Calea lui Traian – Sud, Dacia, Lucian Blaga şi Carol I.

EXTINDERE REŢEA. S-au montat 170 ml de ţeavă apă potabilă PEHD PN10 Ø 75 mm şi 80 ml ţeavă PEHD PN10  Ø 110 mmpe str. Toporaşilor, în vederea extinderii reţelei de pe această stradă.

DEZAFECTARE REŢEA. A fost dezafectată reţeaua de apă potabilă OL Ø 133 mm de pe conducta OL Ø 400 mm pe str. Lucian Blaga – bl. A53 şi A54.

STAŢII DE POMPARE IGIENIZATE. Au fost executate lucrări de igienizare pentru staţiile de pompe Râureni şi Feţeni. În plus, acestea au fost pregătite pentru perioada sezonului friguros.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, Nord, Centru, 1 Mai şi Libertăţii; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţia de pompare Râureni; a fost înlocuit un branşament de apă potabilă în zona Ostroveni, la grădiniţa cu program prelungit nr. 2; a fost înlocuit un aerisitor şi un filtru pe str. Poenari nr. 58; au fost pregătite armăturile în vederea turnării pieselor suport din beton armat; a fost definitivată lucrarea de pe str. Timiş, prin refacerea suprafeţei carosabile; a fost reparat un cămin de canalizare în zona Ostroveni – bl. S8, sc. B; au fost montate o ramă cu capac compozit şi o piesă suport din beton armat în Ostroveni – bl. C19; a fost înlocuit şi mufat un tub de canalizare pe str. Mihai Viteazu – bl. 22 Decembrie, totodată fiind amenajat terenul afectat de lucrare; au fost sudate capacele de pe căminele de canalizare în zona Ostroveni.

23 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 23 apometre, fiind întocmite şi un număr de 8 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.