272 total views

…pentru că în dimineața zilei de miercuri, 26 iunie, în jurul orelor 07.30 – 08.00, pe trecerea de pietoni din cartierul Lenin Sud, mai exact în fața unui centru comercial local, a dat peste un pieton. La fața locului au ajuns salvarea și poliția, din spusele unora, victima a fost transportată la Spitalul Județean, iar șoferului de pe autobuz i s-a întocmit pe loc dosar penal.

Singurele imagini care dovedesc că a fost un accident, și care ne aparțin, sunt cele expuse.

Autobuzul ETA, în urma accidentului, a fost supus testelor ITP care au demonstrat că autovehicolul se afla în stare bună de funcționare și vinovat de accident se face doar șoferul care a rămas fără carnet de conducere.

Am fost informați, în dimineața zilei de joi 27 iunie, despre accidentul de miercuri dimineață 26 iunie, de locuitori din zonă, dar și de lucrători ETA, care au văzut cele întâmplate și care au fost foarte contrariați de faptul că nimeni nu a publicat absolut un rând despre acest accident, interpretând că presa și IPJ Vâlcea încearcă să ascundă acest lucru. La cele aflate, am dat mai multe telefoane pentru a afla despre ce este vorba. ETA este instituție aflată în subordinea Primăriei Râmnicu Vâlcea/Consiliului Local, iar Oară Sorin – șeful IPJ Vâlcea – susține că „în nici un caz nu se pune problema ca cineva să ascundă acest accident, dar că unele lucruri nu au fost încă lămurite pentru remiterea unui comunicat de presă„ în acest sens și promite că în cursul zilei de astăzi va reveni cu mai multe detalii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.