93 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit în vederea eliminării pierderilor de apă pe str. Tudor Vladimirescu (reţeaua de distribuţie apă potabilă Ø219 – săpătură manuală şi umplutură, montat colier mecanic) şi la o serie de branşamente individuale din B. Govora, Păuşeşti Otăsău, Mihăeşti şi Buneşti.

Apavil_Interventie

La solicitarea utilizatorilor, au fost înlocuite apometrele defecte în aceste patru localităţi. De asemenea, a fost monitorizată funcţionarea grupurilor de pompare şi repompare apă potabilă din Păuşeşti Otăsău şi Buneşti. În această ultimă localitate a fost monitorizată şi funcţionarea staţiilor de repompare ape uzate.

A fost finalizată realizarea instalaţiei hidraulice la centrala termică de la staţia de apă Barcanele, în paralel fiind continuate lucrările de înlocuire a reţelei de distribuţie apă potabilă prin montarea conductei PEHD De160 în lungime de 800 ml pe str. T. Vladimirescu – zona Goscom. Alte lucrări punctuale: au fost curăţate şi spălate reţeaua de canalizare şi căminele din Buneşti; s-a fixat un cămin de canalizare în Buneşti; a fost asigurată asistenţa tehnică pentru executarea branşamentelor individuale conform avizului tehnic emis de operator pentru două locuinţe din comuna Buneşti.

În sectorul Horezu au fost decolmatate şi curăţate manual grătarele la prizele de suprafaţă Râmeşti şi Romani. S-au făcut intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă la în Măldăreşti, Vaideeni şi Horezu.

Au fost decolmatate, curăţate şi spălate reţeaua de canalizare şi căminele de vizitare pe str. George Coşbuc, Eroilor şi Independenţei din Horezu. În satul Olari au fost ridicate la cota carosabilului mai multe cămine iar la staţia de epurare din Măldăreşti au fost fixate porţi la împrejmuirea sanitară. Nu în ultimul rând, a fost asigurată asistenţa tehnică la lucrările de reabilitare a DJ665.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni  (str. Dragoş Vrânceanu, Mărculeşti, Valea Împăratului), fiind înlocuite şi piesele defecte la o serie de branşamente individuale din comuna Şirineasa.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu (Băbeni); decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiilor de repompare ape uzate în Şirineasa şi N. Bălcescu; verificarea reţelei noi de canalizare de pe str. Calea lui Traian în vederea preluării racordurilor de canalizare de la abonaţii existenţi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.