279 total views

La doi ani de la inaugurare Parcul Zăvoi a intrat, pentru a doua sau a treia oară, în reparații pe una din aleile principale. Trist este că am văzut cum printre materialele de construcții micuții aleargă sau se plimbă cu trotineta ori bicicleta și asta pentru că zona lucrărilor de reabilitare, așa cum se observă și din pozele atașate, nu este suficient de bine delimitată, iar copiii riscă să se accidenteze.

Tragem un semnal de alarmă în primul rând pentru părinții care își însoțesc copiii la joacă în parc și le spunem că sunt primii care trebuie să înțeleagă că această zonă trebuie evitată. Atât pe partea dreaptă a aleii cât și pe cea stângă sunt grămezi de plăci care nu se știe ce stabilitate au. Parcul are și alte zone unde sunt leagăne ori topogane. În ceea ce privește constructorul, sperăm să fie informat despre cele sesizate și să delimiteze foarte bine zona lucrărilor, altfel se pot face responsabili de accidentele copiilor care nu înțeleg că zona trebuie ocolită și  nu tranzitată pe role, trotinete, biciclete…

În afară de zona de lucru pe care o vom prezenta mai jos în imagini, am observat că și o parte din mobilierul urban ar trebui să intre în reparații care constau în vopsit, lăcuit ori chiar înlocuit pentru că acesta a ruginit. Parcul Zăvoi se deteriorează de la zi la zi. Poate din cauză că lucrările au fost de proastă calitate, altfel nu se explică rugina de pe bănci,  figurinele tip leagăne, topogane ori coș de gunoi, iar unele mai sunt și rupte.

Cât costă reparațiile și de unde sunt fondurile alocate ori dacă lucrarea mai este în garanție poate ne spune primarul Gutău.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.