121 total views

De ce Răboacă Ilie, angajatul problemă de la ABA Olt, nu se pensionează pe caz de boală și de ani de zile mânâncă banii statului degeaba? Spunem asta pentru că adesea a fost văzut cu sticla de bere sau paharul de tărie în fața lui în cârciumile din oraș, în condițiile în care la administrație era pontat în concediu medical. Cine îi eliberează atâtea certificate medicale?

Alo, DNA! Nu mai dormi, ci trezește-te pentru ”domnii”!

Este cunoscut faptul că în anul 2016, ca și în anii anteriori, angajatul Răboacă Ilie a depășit cu mult zilele legale de concedii medicale pe care le poate invoca un bolnav, iar în 2017 repetă acest lucru și suntem informați că are deja 157 de zile de concedii medicale. Am făcut un calcul simplu, pe care poate să-l facă oricine, și din 260 de zile/an cât trebuie să lucreze un angajat, Răboacă a lucrat 103 zile (cu un plus, minus nesemnificativ, anul nefiind încheiat).

Deci, calculul ar fi așa:

Luăm grosso-modo, fără zilele libere date prin lege, fiind tot nesemnificative pentru un exemplu de calcul la general. Deci, un angajat lucrează într-un an 260 zile X 8 ore/zi = 2080 de ore/an lucrate ori angajatul ABA Olt are 157 zile X 8 ore/zi = 1256 de ore concedii medicale, deci doar 824 de ore pontate prezent din 2080. Nu mai punem la socoteală că orele pontate (cele 824) au fost de nenumărate ori ilegal trecute în registrul de pontaj, conform informațiilor obținute. Sursele noastre ne-au explicat cum angajatul își fabrică delegații pentru a-și justifica și aceste puține ore, exact cum ar face și acum pentru luna noiembrie. Se pare că pentru zilele de 15 noiembrie – 19 minute prezent în sediu, 16 noiembrie – 1oră și 27 minute, 17 noiembrie – 34 minute, nu are justificare legală (delegații, bilet de voie, concediu medical, de odihnă, etc) iar departamentul IBA prin șef Băviță nu poate justifica cele 21 de ore lipsă ale angajatului Răboacă. Așa cum am menționat, sursele noastre ne informează că o nouă ilegalitate marca Băviță-Răboacă urmează a fi făcută ori poate chiar s-a făcut deja și anume, încă ”o fabricare” de delegații pentru orele nemotivate care vor duce iar la abateri grave disciplinare, urmate de cercetare disciplinară făcută de comisia care, ba se întrunește, ba nu se întrunește și se soldează de fiecare dată cu sustragerea angajatului de la ea.

Când am scris de constituirea comisiei de cercetare disciplinară, Răboacă a fost sfătuit, de susținători, să intre iar în concediu medical, iar acum Prală se face că nu știe și urlă după articolul ” Ce ar fi ABA Olt fără Răboacă și Băviță?” că el nu a știut că trebuie întocmită comisia respectivă și că trebuie să afle din presă acest lucru și chipurile cere dosarele la verificat. Un teatru de cea mai proastă factură, după părerea noastră, pe care Sandu nu credem că-l ”va mușca”, iar Prală l-a făcut doar pentru că știe că acesta are oamenii lui în Administrația vâlceană și îi vor da raportul.

Ori, Prală, din primele zile de directorat a început să-i ducă pe toți, cei din ANAR care au călcat pragul instituției vâlcene, la mese. Pe deasupra, se pare că are și memoria scurtă, dar putem să i-o împrospătăm și îi indicăm să recitească articolele de mai jos.

Se pare că Prală refuză să întrunească comisia de disciplină pentru Răboacă Ilie care se pare că are două sancțiuni și asta ar fi a treia care s-ar soluționa cu ”pa” din Administrație”…, vezi link…http://www.timpuldevalcea.net/?p=20177,

” Echipa de control de la ministerul Apelor și Pădurilor, deși la primele ore era formată din 5 (cinci) membri, ”invidioșii” spun că trei au ”tulit-o” cam repede, unde… nu se știe. Dar, când ”noul uns” s-a întors la instituție de la ședința Consiliului Județean, i-a luat și pe cei doi care mai erau, a plecat cu ei și a revenit singur. Se pare că i-a dus la masă la clubul lui Gutău, unde se aflau mulți dintre cei menționați în articol”…vezi link…http://www.timpuldevalcea.net/?p=20189,

”Ce nu știe “Ștefăniță” este că: “facerea de bine e futere de mamă!” și acum nu va înțelege rostul proverbului, dar mai tarziu poate! Băviță și Răboacă îi vor mânca urechile, la propriu!”…vezi link….http://www.timpuldevalcea.net/?p=20268

“Să revenim la comisia de cercetare pentru Răboacă și Băviță, unde Cubitchi și-a luat câțiva acoliți din SGA-urile din Brașov, Harghita, Sibiu sau mai știu eu care din ele, și-a format ”o echipă” și chipurile hai să-i cercetăm pe cei de la Vâlcea. Și această cercetare disciplinară s-a făcut tot cum s-a făcut și controlul de la ANAR, adică, cu rezultate zero”…vezi link…http://www.timpuldevalcea.net/?p=20247,

”Astăzi, ”noul uns”, Ștefan Prală pune la cale un plan diabolic, spunem noi, în care negociază efectuarea plăților către Apasco, în schimbul mutării de la IBA Olt a angajaților oponenți de care am făcut vorbire tot în articolul cu titlul mai sus menționat. Concret, ”invidioșii” ne-au informat că Rusu de la A.N.A.R. a semnat, fără știrea lui Victor Sandu, directorul A.N.A.R., cercetarea disciplinară a oponenților de la I.B.A, pentru a scăpa de ei și să-și consolideze o altă echipă care să răspundă la comenzile Prală-Băviță, în schimbul plății”….vezi link…http://www.timpuldevalcea.net/?p=20284,

Ei, cum este domnule director? Știați sau nu de întocmirea comisiei de cercetare disciplinară pentru Răboacă Ilie? Nu cumva chiar domnia voastră i-a ascuns lui Sandu întocmirea comisiei de cercetare disciplinară,  împreună cu Cubițchi, cel care este tratat ca un rege când vine la Vâlcea? Pe cine ați cazat la Queen săptămâna trecută (luni 5 dec)? Nu pe Cubițchi și Rusu? Beneficii, toate cheltuieli suportate de ABA Olt!?

Credem că nu se împiedică Sandu de un Răboacă, dar nici nu știe ce oameni are pe lângă el. Ori acum dacă a început războiul împotriva lui Pintilie, trebuie să fie sigur de ce vrea să facă pentru că ciolanul încă are carne pe el și șmecherii nu s-au săturat și ca atare să nu se întoarcă tot războiul ăsta ca un bumerang.

Oricum, săptămâna asta la ABA Olt factorii de decizie stau drepți până la soluționarea unei C.T.E. care emană un iz penal, știe Rusu! Apropo, tot la Queen vă cazează ”mecanicii”?

Vom reveni, foarte curând!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.