Loading

Rădulescu Constantin, președintele CJVL, își dă interesul pentru a asfalta drumurile județene. Da, dar interesul cel mai mare este exact unde fratele său, Lucian Rădulescu, are contracte cu primăriile respective.

De exemplu,  la Dănicei, spune, cât se poate de mândru, că are “o colaborare foarte bună cu  administrația locală, cu Primăria, cu domnul primar, ceea ce înseamnă administrația din Dănicei “. Credem și noi că are o colaborare foarte bună în condițiile în care toate contractele de lucrări le face fratele lui, direct prin Dramicam SRL. Totul sună a trafic de influență,  dar interesează pe cineva cum o societate fără un istoric administrativ de amploare (experiență pe contracte publice!) obține contracte publice? Evident că nu!

Așadar, DJ 678 B, pe raza comunei Dănicei, se asfaltează în totalitate. “Drumul face legătura județului nostru cu județele Argeș și Olt, și are o lungime de cca 10 km. Asfaltăm și ultima porțiune de 1,1 km din acest drum, (dinspre Vitomirești-Olt), care se afla într-o stare mai accentuată de degradare. Astfel, prin finalizarea acestor lucrări, drumul asigură condiții de trafic în siguranță, fiind asfaltat pe întreaga lungime.

Concluzia?

Nu-i așa că e bine că se asfaltează? Mai contează altceva? Nu!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.