136 total views

Sfârşitul de an a venit pentru edilul comunei Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu, cu realizări vizibile pentru comună, cu datorii mai puţine, dar și cu două proiecte care se vor semna în prima lună a Anului Nou 2015.

Conducerea Primăriei este mulţumită de realizările obţinute în acest an, cu toate că mai sunt multe de făcut. „Chiar dacă are 365 sau 366 de zile, un an este totuşi insuficient pentru a realiza tot ceea ce ne propunem, dar ceva s-a făcut şi pot spune că, în general, sunt mulţumit. Așteptările sunt întotdeauna foarte mari, dar trebuie să fim realiști. Anul 2014 a fost un an bun, un an important, un an electoral. Am finalizat multe din proiectele pe care ni le-am propus, altele au stagnat…”, ne-a declarat edilul comunei Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.

Infrastructura rutieră va fi și anul viitor prioritară pentru conducerea Primăriei Mihăești. În ianuarie 2015, după cum susține edilul comunei, se vor semna două proiecte ale căror lucrări vor începe imediat ce vremea va permite. Este vorba despre asfaltarea drumurilor din satele Negreni şi Scărişoara, 3,8 km şi respectiv3,2 km. „Sunt foarte bucuros că aceste două proiecte se vor finaliza şi vom avea asfalt în cele două sate ale comunei. Face parte din promisiunile mele electorale şi chiar de nu ar fi fost o promisiune electorală, aceste lucrări tot s-ar fi făcut. Ce am promis în campanie este una, ce vreau să fac în comună, pentru toţi locuitorii, este altceva. Adică, în proiectul de campanie cu siguranţă nu am putut prinde tot ceea ce este necesar pentru comună. Dar, atunci când am pornit la drum, mi-am promis mie însumi că voi face toate eforturile pentru ca locuitorii comunei Mihăești să aibă condiţii decente de trai”, a mai adăugat edilul comunei.

 Elevii din Mihăeşti au colindat din casă în casă

„Chiar dacă suntem foarte aproape de oraș, tradițiile și obiceiurile încă se mai păstrează, așa încât toţi copiii, de la cei mititei, din școala primară, până la tinerii adolescenți au mers cu colinda din casă în casă, amintindu-ne tuturor de importanța acestor sfinte sărbători de iarnă. Copiii au venit și aici, la primărie, și ne-au colindat. Pentru ei, dar și pentru angajații noștri, am avut pregătite 550 de pungi cu cadouri. Am amenajat de asemenea şi un parc special, unde am împodobit bradul de Crăciun, așa încât toți locuitorii comunei să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă.  Pentru că Primăria este casa tuturor, cum îmi place mie să spun, eu i-am aşteptat pe colindători aici, la sediu, iar acasă i-a aşteptat soţia. Doresc, ca prin intermediul d-voastră, să adresez tuturor locuitorilor comunei Mihăești, consilierilor locali, precum și angajaților Primăriei, un An Nou fericit, cu multă sănătate, prosperitate și împliniri. La multi ani!”. ( A. S.)

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.