273 total views

http://www.gandul.info/stiri/gigi-becali-vrea-sa-dea-bani-ca-sa-l-salveze-pe-ips-teodosie-de-dosarul-penal-15825640

Răsturnare de situaţie în scandalul din Biserica Română

3

 

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost pus sub control judiciar, fiind urmărit penal de DNA pentru luare de mită şi folosirea de documente false pentru obţinerea de fonduri europene. Prin intermediul său, Arhiepiscopia Tomisului ar fi accesat în mod ilegal fonduri europene pentru terenuri agricole pe care se cultiva viţă de vie pentru vin. Peste 300.000 de euro ar fi primit în total, Arhiepiscopia Tomisului, pe nedrept.

Acesta este cel mai recent scandal care a zguduit Biserica Ortodoxă, iar anunţul referitor la IPS Teodosie, făcut la doar o zi de la decizia procurorilor anticorupţie, vine cu o răsturnare de situaţie la care nimeni nu se aştepta.

Gigi Becali spune că a vorbit după IPS Teodosie, după ce acesta a fost pus sub control judiciar într-un dosar de corupţie, şi s-a oferit să plătească el prejudiciul comis.

“Am vorbit cu Preasfinţia Sa aseară şi i-am spus dacă ai nevoie îţi plătesc prejudiciul. E 300.000 şi ceva de euro. Dacă te ajută, plătesc eu prejudiciu”, a declarat Becali într-o emisiune la B1.

Monica Tatoiu a intervenit şi a dezaprobat gestul lui Gigi Becali. “E vorba de morală. Ce zice în cele 10 porunci ale ortodoxiei? Să nu furi. Să nu minţi. A minţit şi a furat. A minţit pentru că a declarat că el are o vie unde produce vin nobil, când via aia nu producea niciun strugure”

“Nu este adevărat, e minciună” a ţipat Gigi Becali.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.