213 total views

În data de 3 octombrie 2014 a avut loc la sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea o întâlnire de lucru având drept scop aplicarea Legii 165/2013, privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, cu modificările și completările ulterioare, unde au participat reprezentanții a 29 de localități, primari, secretari și persoane autorizate, inclusiv directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vâlcea și directorul Direcției Silvice Vâlcea însoțit de șefii Ocoalelor Silvice din județ.

De comun acord, pentru localitățile care nu au finalizat întocmirea anexelor 1-9 la H.G. 401/2013, în sensul însușirii de către toate persoanele implicate în procesul de inventariere a terenurilor agricole și forestiere, s-a stabilit pe termene concrete, însă nu mai mult de 10 zile, ca acestea să fie semnate și astfel să se finalizeze centralizarea pentru cele 29 de unități administrativ-teritoriale.

În cadrul discuțiilor cu reprezentanții localităților convocate, s-a constatat că 19 au soluționat măsurile impuse, urmând ca pentru restul de 10 localități, respectiv Alunu, Copăceni, Lăcusteni, Livezi, Râmnicu Vâlcea, Runcu, Berislăvești, Tetoiu, Sinești și Zătreni să se facă întâlniri între reprezentanții Ocoalelor Silvice, Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vâlcea și Comisiilor Locale de Inventariere pentru a se definitiva anexele 1-9 la H.G. 401/2013 până pe data de 12 octombrie 2014.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.