225 total views

Conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea face APEL la cetăţenii municipiului pentru a menţine în bună stare toate echipamentele montate în locurile destinate spațiilor pentru joaca celor mici şi, totodată, îi roagă pe cei care sesizează derularea unor astfel de acte antisociale să apeleze TelVerde 0800 809 809, astfel încât echipajele Poliţiei Locale să poată interveni pentru prinderea făptaşilor.

Sectorul Prestări servicii, mobilier stradal din cadrul Direcţiei Administrarea Domeniului Public este angrenat în ultima perioadă în remedierea mai multor distrugeri înregistrate la locurile de joacă din municipiu, în special la cele de curând modernizate (la blocul W, în parcul din faţa Casei Tineretului, lângă Şcoala Gimnazială ”Anton Pann” etc.). Balansoare rupte, căsuţe devastate, un tobogan distrus, şuruburi lipsă, toate sunt, conform echipelor de la DADP, rezultate ale unor acte de vandalism şi în nici un caz nu pot fi puse pe seama unor defecţiuni apărute accidental. Comiterea de acte de distrugere se sancţionează cu amendă, iar vinovaţii sunt obligaţi să achite şi contravaloarea lucrărilor de reparaţii sau, după caz, de înlocuire a echipamentelor pe care le-au distrus.

Acum, o fi și cum au menționat cei de la D.A.D.P., dar personal cunosc o sesizare adusă în atenția Poliției Locale și oricând pot pune la dispoziția administrației locale persoana care a avut intervenția telefonică cu cei din acest sector și care nu au vrut sub nici o formă să ia în calcul cele aduse la cunoștință. Mai mult, unul din echipamentele distruse și care a făcut obiectul sesizării este chiar la spațiul de joacă de lângă Școala Gimnazială „Anton Pann”. Acesta a fost distrus de copii în fața părinților care, deși li s-a atras atenția de către cetățean că nu e corect ce se întâmplă, aceștia au spus că de ce se bagă și să-și vadă de treabă.

A doua zi, cetățeanul cu bune intenții s-a întâlnit întâmplător, în zona spațiului de joacă, cu o echipă de la Poliția Locală, care patrula prin zonă. Le-a adus la cunoștință și lor situația, iar aceștia nepăsători și-au văzut de drum…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.