885 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din sectorul Drăgăşani a desfăşurat o serie de activităţi în ultima perioadă în întreaga arie de operare.

Apavil_Interventie

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate două avarii la reţeaua de apă pe strada Ferdinand – nr. 59-59A şi pe strada Deleanca, în cartierul Zlătărei.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat cămine de racord la reţeaua de canalizare; s-au citit apometrele generale; s-au centralizat datele şi s-au transmis la Serviciul Apometre; s-au executat lucrări pentru golirea reţelei de 500 mm care coboară de la rezervorul de 2.500 mc spre strada Căpitan Hoarcă; s-a realizat deplasarea la abonaţii rău – platnici în vederea debranşării; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare din municipiu şi la staţiile de repompare din Prundeni; au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate în sistemele Drăgăşani şi Prundeni, precum şi cei ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt; s-au executat lucrări de spălare cu hidrojetul a tronsoanelor de canalizare în cartierul Zlătărei, pentru a se realiza vizualizarea traseelor; s-a realizat refacerea împrejmuirii pe strada Izvoarelor.
APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute au fost verificate şi înlocuite apometre la case, în sectorul Dragăşani, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau blocate.
ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţa tehnică pe străzile Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Primăverii, Regele Ferdinand, Belşugului, staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt precum şi la staţia de epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”, respectiv a lucrărilor de “Extindere Canalizare în Drăgăşani (cartierele Zlătărei, Zărneni şi Valea Caselor, total 13.998 ml şi 11 staţii de pompare)” în cadrul proiectului “Realizarea ratei de conectare de 100 % în aglomerarea Drăgăşani”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.