31 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din zona de nord a judeţului a executat în ultima perioadă o serie de lucrări în întreaga arie de operare. Astfel, în Berislăveşti a fost reamenajată captarea din satul Valea Mare iar în Rădăcineşti a fost refăcută zona afectată de o intervenţie pentru rezolvarea unei avarii pe conducta Dn 75. Tot în Berislăveşti, au fost decolmatate drenuri în Rădoaia (unde au fost aerisite şi instalaţiile) şi Dealul Boului.

apavil2

În comuna Dăeşti – sat Fedeleşoiu, a fost executat un racord de canalizare în zona căminului cultural iar în localitatea Sălătrucel s-a procedat la înlocuirea unor robineţi şi contoare de apă.

În ceea ce priveşte oraşul Călimăneşti, au fost executate mai multe lucrări punctuale: executarea unei reţele de distribuţie pe str. Calea lui Traian (Cozia); curăţarea colectorului de canalizare la Vila Pescăruş; soluţionarea a două avarii la branşamente, urmată de amenajarea terenului afectat şi betonarea acestuia – str. T. Vladimirescu şi Calea lui Traian nr. 534.

Tot în zona de nord, de această dată în Brezoi – satele Proieni şi Călineşti, au fost montate apometre, împreună cu elementele de legătură aferente (mufe, coturi şi robineţi). Pe str. Fabricii a fost curăţat o reţea de canalizare, cu ajutorul hidrojetului şi vidanjei.

Nu în ultimul rând, în Voineasa a fost curăţată o reţea de canalizare înfundată iar în Perişani – sat Mlăceni, a fost igienizat rezervorul de apă potabilă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.