319 total views

Toţi cei peste 4000 de locuitori ai comunei Cernişoara vor avea apă la robinet, dă asigurări primarul Mihai Ionescu. În prezent, doar localnicii din trei sate beneficiază de sistemele de apă şi canalizare, dar reţelelor vor fi extinse cu bani de la Uniunea Europeană.

foto/ramnicuvalceaweek.ro

primar-cernisoara-ionescu

Introducerea sistemelor de apă şi canalizare în Armăşeşti, Groşi şi Modoia, trei din cele şase sate componente ale localităţii, pe o lungime de zece kilometri, a fost posibilă datorită fondurilor europene accesate de primarul Mihai Ionescu în mandatul trecut şi a costat 100 de miliarde de lei vechi.

Mihai Ionescu, unul dintre cei mai longevivi aleşi locali din judeţul Vâlcea, intenţionează acum să extindă reţelele şi în satele Mădulari, Obârşia şi Cernişoara, soluţia identificată pentru finanţarea lucrărilor fiind depunerea unui proiect în cadrul Master -Planului în domeniul apei şi apei uzate.

“În trei sate avem deja introdusă reţeaua de apă şi canalizare şi acum mai avem de lucru în celelalte trei. În cadrul Master Planulului judeţului Vâlcea vom extinde conducta de apă cu încă 25 de kilometri, iar canalizarea o vom extinde cu un kilometru. Nu am stat degeaba nici până acum, căci în fiecare mandat am încercat să fac cât mai multe investiţii. Am obţinut 100 de miliarde pentru apă şi canalizare de la Uniunea Europeană, plus 60 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea unui drum de 4 kilometri”, susţine primarul comunei Cernişoara.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.