Loading

…el care nu a vrut să dezerteze, deși îi era simplu să lichideze tot și să plece undeva unde își putea pune în valoare imaginația, ambiția și perseverența. El, Antreprenorul român, a hotărât că e momentul să înfrunte incapacitatea politicienilor de a-l ajuta să crească, să prospere și să aducă beneficii țării sale. Începând de astăzi, el va lupta cu sistemul politic corupt, pentru că îi trebuie un mediu antreprenorial cu adevărat liber, pentru că are nevoie de o legislație modernă, pentru a putea fi o clasă de mijloc solidă.

Iată, astăzi, luni 6 decembrie 2021, se lansează Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA), o formațiune politică ce se vrea a fi reacția mediului antreprenorial românesc împotriva modului aberant în care politicienii întrețin un sistem legislativ economic primitiv, impredictibil, birocratic și împovărător. Așadar, o nouă formațiune politică, formată doar din Antreprenori, își face simțită prezența pe scena politică din România, lansarea Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor (AAA) fiind programată astăzi, luni 6 decembrie 2021, la București.

“Formăm un partid de antreprenori, iar proiectul nostru ia naștere ca răspuns la modul aberant în care politicienii ultimilor 30 de ani au tratat mediul antreprenorial românesc, încurajând un sistem legislativ primitiv și ținând antreprenorii captivi birocrației și impredictibilității legislative. În opinia noastră, a Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor, toate statele dezvoltate din punct de vedere economic și-au susținut mediul antreprenorial și au creat, astfel, o clasă de mijloc solidă, potentă financiar și capabilă de a face față schimbărilor sociale și provocărilor economico-financiare tot mai complexe. Mai mult ca oricând, România are nevoie de antreprenori cu experiență în rândul decidenților politici, dar și de un sistem legislativ modern, care să-i ofere mediului de afaceri libertate, stabilitate și predictibilitate”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței, care menționează că au fost deja constituite filiale în Vâlcea și în mai multe orașe din țară.

Ziua de astăzi, 6 decembrie 2021, nu va fi doar despre lansarea partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor! Nu va fi doar o simplă Conferință de presă! Ziua de astăzi va fi și despre competență! Despre faptul că oameni cu competențe dovedite în lumea reală vor intra în politica românească! Astăzi este o zi extrem de importantă pentru antreprenoriatul din România!

„În toate războaiele oamenirii, milioane de soldați au murit nevinovați din pricina incompetenței sau lașității unor generali. Generalii sunt cei care ar trebui să conducă bătalia, să conceapă strategii tactice de atac sau de apărare și să se așeze în fruntea trupelor. Putem cu ușurință să transpunem acest exemplu și la nivelul antreprenoriatului românesc. În 32 de ani, antreprenorul român a rezistat eroic vicisitudinilor mediului politic. S-a încăpățânat să își continue activitatea, oricât de neprielnică și aberantă a fost legislația. În această confruntare mulți au pierit, oameni valoroși și-au închis afacerile și au îngroșat rândurile emigranților.

Totuși, aproape 2 milioane sunt în viață, la limita supraviețuirii se chinuie să reziste, cu speranța unor vremuri mai bune. Cu speranța că, cei care ar trebui să îi ajute își vor face timp să înțeleagă că, economia acestei țări se bazează pe el, pe Antreprenorul Român. Inconștiența celor care vremelnic se instalează în fotoliile de deputați, senatori, demnitari și miniștri este halucinantă. Raționamentul lor cinic se bazează strict pe faptul că, mediul de afaceri românesc este dezbinat, nu are o voce și este lipsit de reacție. Se bazează pe instituțiile de forță care pot distruge un antreprenor doar printr-un simplu control.

Ne-am decis să le facem o surpriză! Ne-am decis să reacționam, să nu mai așteptăm nimic de la ei!

Nu poți avea așteptări de la cineva care nu poate întelege ce înseamnă să gestionezi o afacere în România, care nu înțelege că, aberațiile legislative scornite din incompetență sau interes meschin au drept rezultat distrugerea celor care din banii lor țin în viață o economie bolnavă cronic în stadiu final. Avem nevoie de voi, de toți cei care până acum ați rezistat eroic. Numai noi le putem arăta cum se conduce o țară, cu experiență, cu bună credință și dragoste față de oameni. Dacă noi am reușit, fiecare în domeniul său, putem face același lucru și pentru România!

Când clasa politică eșuează, rămâne o soluție – ANTREPRENORII!

S-a schimbat Guvernul. Din nou! Oare pentru a câta oară și pentru cât timp? Oare cei care au venit sunt cu ceva diferiți față de cei care au plecat? Oare sunt cu adevărat competenți pe funcțiile lor? Sunt întrebări legitime care nu ne dau pace. Sunt întrebări care ne împing către acțiune. Impasibilitatea nu mai este o soluție de acceptat. Înțelegem „competența” politică, dar competența profesională cui rămâne? Dacă ești antreprenor, știm că ești competent. Dacă ești antreprenor, știm că implicarea nu te sperie. Dacă ești antreprenor, știm că ești nemulțumit de situația actuală. Știm toate acestea pentru că și noi venim tot de acolo și avem aceleași nemulțumiri ca și tine. Diferența este că noi am decis să ne implicăm.

Tu ce mai aștepți? Hai, Eliberăm România de Incompetență!”

Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor – AAA – astăzi, 6 decembrie 2021, începând cu ora 11.00, va susține Conferința de presă, de lansare a Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor. Conferința va fi transmisă live, pe pagina de Facebook, la adresa –

https://www.facebook.com/groups/302919234525277/permalink/468822714601594/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.