3,011 total views

…totuși de interes și în continuare prețuri la raft ori greșite ori în bătaie de joc !!! Și uite așa, duminică, 9 mai, Ziua Europei sau când PCR ar fi împlinit 100 de ani de la înființarea sa, stăteam și eu liniștită cu familia. Pe la prânz încep să fiu bombardată cu imagini care reflectă „o corectă” reducere la anumite produse din magazinul Annabella A-Z. Pozele, fiind neclare, unele, am decis ca personal să arunc o privire în acest magazin, încălcând astfel decizia de interdicție în magazinele Annabella, impusă de Dorina Mutu, prin avocat și nu numai. Mai mult, am încălcat această interdicție dorind să mă asigur că informațiile transmise sunt corecte și nu încearcă cineva să-mi facă o farsă, știind că nu am acces în acest lanț de magazine.

Verificând, am constatat că informațiile sunt corecte, iar angajații acestui retailer din nou nu respectă clientul și în bătaie de joc afișează „reduceri” care i-au făcut pe clienți nu doar să ne sesizeze, din nou, ci să se și supere foarte rău, considerând că în continuare administratorul acestui brand pe lângă faptul că nu a luat în calcul cele greșite și sesizate de mine, personal, în trecut, s-ar părea că efectiv nu ține la clienții săi și parcă face tot posibilul să rămână fără ei.

„Vă spun sincer, nu înțeleg ce se întâmplă, de ce acest magazin a ajuns să aibă marfă din ce în ce mai mult de proastă calitate, servire care lasă de dorit, prețuri mereu, dar mereu, greșite și multe altele ??? Poate nu știu cum să scape de noi (n.r. clienții )…nu-i mai interesează ce le fac angajații, că din cauza lor noi ușor ne vom îndrepta către alte magazine. Eu văd totul ca o bătaie de joc la adresa noastră. Dumneavoastră după ce ați scris ei văd că nu au îndreptat nimic, dar v-au interzis să intrați în magazinele lor și probabil doar ca să nu mai vedeți cum ne prostesc sau nu știu ce să mai zic”, ne explică un client, atenție!, fidel al acestui lanț de magazine.

Totuși, ce am observat noi și clienții care ne-au sesizat, nu, este că „reducerile” afișate la raft sunt din 4 mai și nici un angajat nu a observat aceste greșeli, până astăzi 9 mai, pentru a le corecta. Un lucru impardonabil !!! Indiferență, dezinteres, delăsare, toate la un loc, ce să fie ? Așadar, nu putem să înțelegem decât un singur lucru și anume, că familia Mutu degeaba se străduiește să țină un business performant, că l-a scăpat din mâini angajând personal care nu se implică sau vine la job obligat, pentru că nu are altă variantă în acest municipiu „cotropit” de o mână de oameni.

Mai putem spune că șefa de magazin insistă să ne arate cât de indiferentă este în ce privește promovarea afacerii familiei Mutu, dacă de atâtea zile nu a observat aceste etichete cu „reduceri” care îi descalifică și atrag mari nemulțumiri ce sunt interpretate de consumator o bătaie de joc la adresa lui !!! Mai mult, se pare că nici familia Mutu nu a ajuns în magazinul A-Z să verifice cum a pregătit șefa de magazin aceste reduceri/promoții, știind că totul ar trebui să fie la un nivel de apreciere maximă, care să atragă clientul, și în nici un caz să-l îndepărteze. Dar, nu ! De ce ? Simplu ! Când ai o afacere mare, iar personalul este necalificat, ajungi să pierzi pe mâna ta !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.