Loading

Electricienii  CEZ Distribuţie, cu sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea şi alături de angajaţi ROMSILVA şi PIEŢE PREST, au ecologizat o suprafaţă de 500 de metri pătraţi în zona forestieră situată la capătul străzilor Toamnei, Cetăţii şi Damian Ureche.

Înarmaţi cu uneltele corespunzătoare oferite de Pieţe Prest din Râmnicu Vâlcea, voluntarii CEZ Distribuţie au demonstrat spirit civic şi grija faţă de mediu,  ecologizând o zonă forestieră spre beneficiul locuitorilor din municipiu. Cu spriijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea, puţin efort, dar multa voie bună şi conştiinţa unui mediu înconjurător curat, electricienii au curăţat liziera pădurii pentru a întâmpina zilele însorite cum se cuvine şi a oferi locuitorilor oraşului un spaţiu verde mai primitor. Aceştia speră ca toţi vâlcenii care îşi vor petrece timpul liber în această  zonă să se bucure de rezultatele acestei acţiuni, dar şi să ia un bun exemplu de grija faţă de mediu. Directorul Executiv CEZ Distribuţie, doamna Doina Vornicu, s-a declarat un suporter necondiţionat al acţiunilor de responsabilitate ecologică din această  perioadă:

„Simţim o reală responsabilitate faţă de comunităţile locale în care operăm, cu atât mai mult dacă vine vorba despre calitatea vieţii noastre şi a mediului înconjurător. Acţiunile de ecologizare reprezintă deja o tradiţie pentru companie şi ne oferă o satisfacţie deosebită.  Parteneriatul cu Primăria Râmnicu Vâlcea ne-a oferit încă o dată ocazia să punem umărul la un mediu mai curat pentru noi ăi copiii noştri.

 

Departamentul Relaţii Publice

CEZ Romania

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.