2,900 total views

Am văzut ce angajată din CJVL se ocupă de partea juridică a societății, iar ca premiu soțul îi este angajat în instituția vâlceană, chiar dacă nu are nici o legătură cu administrația publică.

Lucian Rădulescu are acces la toată baza de date a partidului și nu numai. Are acces la toate relațiile fratelui Constantin, interne și externe, iar ușile primarilor PSD, dar și a unor primari PNL, i se deschid singure. Cu toate astea, de foarte mult timp, în oraș umblă vorba că de fapt Lucian l-ar conduce pe Constantin și nu invers, că el ar fi totuși creierul afacerilor și al combinaților de orice altă natură. Cine conduce pe cine, dintre cei doi, nu e problema noastră, dar că amândoi „rup” județul prin atitudinea de mari proprietari ai Vâlcii, pe bani publici, este problema noastră.

Acesta este și motivul pentru care scoatem în evidență afacerile familiei, pentru a vedea toată lumea cum se folosesc cei doi frați de angajații unei instituții, dar și de activul de partid pentru a-și atinge țintele – angajarea neamului și banii publici în buzunarele lor…

Să revenim la DBS – Dramicam Building Solutions și spunem că societatea are nevoie de un contabil cu ștampilă de expert și neapărat angajat pe societate, așa spune legea. Așa se face că DBS are contabil angajat în persoana doamnei Georgiana Cosac, soția primarului de la Vlădești – Adrian Cosac. Despre Georgiana Cosac putem spune că din vara lui 2022, după 20 de ani de activitate ca și director economic la Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă – T.B.R.C.M. SA, structură cu 13 sucursale, ajunge directorul Hotelului Livadia, din Băile Olănești – structură a T.B.R.C.M.

Ca o paranteză, Lucian Rădulescu, în 2014, politic, ajunge director la Hotel Livadia, apoi la T.B.R.C.M., ca în iulie 2019 să fie numit chiar președintele Consiliului de Administrație cu un mandat de 4 ani, până în iulie 2023, pe care nu-l termină! Deci, Lucian, politic, este înlăturat de la domnie de PNL. În timpul mandatului său Georgiana Cosac era, cum mai sus am spus, director economic.

Acum, tot politic, Georgiana Cosac îl alungă de pe tron pe liberalul Gogoloși Adrian, căruia nu i se mai prelungește mandatul așa cum lui Lucian i-a fost prelungit cât a domnit peste hotelul din stațiune. Așadar, iată de unde vine legătura pe care Lucian Rădulescu, politic, a avut-o cu Georgiana Cosac și astăzi aceasta ajunge să-i țină contabilitatea societății, iar ca premiu primește funcția de director al Hotelului Livadia, după 20 de ani de activitate în incinta acestuia. Este clar că Georgiana Cosac nu era propusă pentru funcția de director dacă nu avea legătura cu Lucian Rădulescu și nu îi ținea contabilitatea la societate. Indiferent de experiența și de vechimea pe care dumneaiei o are în această sucursală – 20 de ani – că merita oricum să ajungă director.

Așa se fac treburile în PSD!

Episodul VII – luni, 21 noiembrie, cine este Stanca Elena Carmen și ce rol are activista de carnet roșu în DBS – Dramicam Building Solitions, dar și în cea dea doua societate a lui Lucian Rădulescu – Pharma Retail Solutions!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.