3,351 total views

….asta este concluzia PNL, în urma negocierilor avute cu „puștiul politician”, duminică 16 august. Noi spunem că doar un copil poate crede că Gheorghiu are vreo șansă în fața animalului politic – Gutău. Este cât se poate de evident că altele sunt motivele pentru nesusținerea unui singur candidat al dreptei la Primăria Râmnicu Vâlcea. Banii!!!

În timp ce în județ Gheorghiu a făcut parteneriate tacite cu PSD și PNL, și poate și alte partide, la Râmnicu Vâlcea „puștiul politic” a ținut cu dinții de candidatura-i proprie, la mijloc fiind banii, stimabililor. Se vorbește în tot orașul și județul despre banii pe care îi aruncă Gutău prin Prală & Co, conducătorii PERului, pentru câștigarea alegerilor cu orice preț. Evident că nu putem demonstra, dar oamenii vorbesc, și vorbesc bine, și vom scrie la momentul potrivit. Gheorghiu, în toată precampania, a dat dovadă de o încăpățânare ieșită din comun, ignorând VOCEA cetățenilor care și-au dorit un singur candidat al dreptei, deși promovează îndemnul – „este timpul să dăm cetățenilor VOCE la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea!”, în condițiile în care a ignorat VOCEA lor, gândind doar în scop personal. În PSD comandă Gutău, în PER comandă Gutău, în PMP comandă Gutău, în USR comandă tot Gutău, în interiorul partidului regăsindu-se foști activiști psd, pd, pnl, etc și ne oprim aici, deocamdată.

COMUNICAT PNL

„PNL și-a dorit și își dorește în continuare să elimine puterea politică nocivă a PSD – Gutău din județul Vâlcea. Acest obiectiv politic ne-a determinat să căutăm soluția cea mai bună pentru Râmnicu Vâlcea și râmniceni. Am pornit la drum cu cel mai bun candidat cotat cu cele mai mari șanse pentru schimbarea pe care și-o doresc râmnicenii, Virgil Pîrvulescu! Suntem convinși că unitatea dreptei dă certitudinea unui viitor al cetățenilor municipiului nostru. De aceea am inițiat discuții cu toți reprezentanții dreptei vâlcene pentru a crea un front comun împotriva celor care au distrus economia județului în ultimii ani.

Duminică 16 august 2020, Partidul Național Liberal Vâlcea , a avut o întâlnire cu reprezentanții alianței USR – PLUS, urmărind interesele cetățenilor din județul Vâlcea, cu care am încercat să creăm o alianță de dreapta, pentru a învinge pe cei care au distrus acest județ. Am inițiat acest demers din dorința de a răspunde cetățenilor care ne-au cerut un candidat comun pentru formațiunile de dreapta. În toată perioada precampaniei electorale ne-am manifestat, în repetate rânduri, disponibilitatea încheierii unei alianțe care să respecte dorința râmnicenilor, dar nici una din întâlnirile avute cu reprezentanții USR – PLUS – nu s-a încheiat cu un acord.

Din păcate, adolescentul politicii vâlcene, USR, nu se dezminte nici în cel de-al 12 -lea ceas. Andrei Gheorghiu, deși se declară ”omul nou” în politică, are aceleași metehne vechi pe care le condamnăm cu toții. Andrei Gheorghiu a sacrificat așteptările tuturor râmnicenilor de a avea un candidat unic, doar pentru scopul personal, acela de a specula șansa asigurării unei minime notorietăți, conștient fiind că nu are nicio șansă reală în această competiție. Toate sondajele îl cotează pe candidatul la Primărie al alianței USR- Plus cu 5%, iar pe candidatul PNL, Virgil Pîrvulescu, la 31%.

Înainte de a clama corectitudinea față de partid, considerăm că un om politic responsabil ar fi prioritizat corectitudinea față de propriul electorat. Suntem convinși că vâlcenii nu se vor lăsa înșelați și vor ști ce înseamnă o alegere înțeleaptă, sancționând ca atare comportamentul imatur al candidatului USR.

Am început această cursă electorală cu miza clară a câștigului, alături de Virgil Pîrvulescu, cu sau fără USR – PLUS. PNL va depune candidatura pentru Virgil Pîrvulescu, singurul candidat cu șanse reale de a câștiga fotoliul de primar, și o listă de propuneri pentru Consiliul Local cu oameni tineri și oameni cu experiență, profesioniști, care își doresc cu adevărat să se implice în problemele comunității noastre.

Vom continua să îi respectam și să îi reprezentăm pe alegătorii dreptei!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.