556 total views

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea informează contribuabilii că organizează în data de 16.12.2019, ora 14:00, la sediul instituţiei din Râmnicu Vâlcea, str. General Magheru, nr. 17, Sala mare, o întâlnire de lucru ce va avea pe ordinea de zi aspecte constatate de organele de inspecţie fiscală referitoare la:

– modalitatea de calcul al rezultatului fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi amortizării);

– modalitatea de calcul şi de plată a impozitului pentru veniturile realizate din investiţii;

– aspecte cu privire la taxa pe valoarea adăugată (înregistrarea în scopuri de TVA, decontul de TVA, evidenţa operaţiunilor, sfera de aplicare a dreptului de deducere, limitări speciale ale dreptului de deducere, condiţii de exercitare a dreptului de deducere, ajustarea taxei);

Totodată, vor fi prezentate și serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line), punându-se accent pe avantajele utilizării acestor servicii, pe modalitatea de accesare şi utilizare a acestora.

De asemenea, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea organizează în data de 18.12.2019, ora 15:00, la sediul instituţiei din Râmnicu Vâlcea, str. General Magheru nr. 17, Sala mare, în colaborare cu Camera Notarilor Publici Vâlcea, o întâlnire de lucru cu tema “Modalitatea de declarare a veniturilor din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal – formularul 208”.

Contribuabilii interesaţi să participe la aceste întâlniri se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Vâlcea se pot obţine și prin intermediul Call Center-ului A.N.A.F., apelând numărul de telefon 031.403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.