253 total views

Astăzi, poliţiştii au fost sesizaţi că într-o unitate de alimentaţie publică de lângă o unitate de învăţământ se ofereau elevilor băuturi alcoolice.

În baza sesizării, o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroului de Ordine Publică şi Serviciului de Investigarea Fraudelor, sprijiniţi de specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinară şi Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea, s-a deplasat la faţa locului efectuând verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

În urma primelor verificări, aspectele sesizate s-au dovedit a fi reale, motiv pentru care a fost declanşat un control de instituţiile menţionate anterior.

Cu ocazia efectuării controlului, au fost constatate o serie de nereguli, ce au condus la sancţionarea contravenţională a administratorului societăţii.

Contravenţiile aplicate au fost în valoare de 1100 lei, pentru servirea cu băuturi alcoolice în localuri publice a minorilor şi nerespectarea normelor sanitar-veterinare privind etichetarea produselor alimentare.

De asemenea, inspectorii ANAF şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor vor continua cercetările cu privire la alte aspecte ale activităţii desfăşurate în respectiva societate comercială. La finalizarea acestora se vor lua măsurile legale corespunzătoare

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.