320 total views

SIBIU, 15.12.2014: Ambient, reteaua natională de bricolaj 100% romaneasca si-a premiat mesterii inainte de Craciunprin Tombola Mesterului Ambient dedicata exclusiv lor. In competitia care are o traditie de 5 ani s-au inscris aproximativ 4500 participanti care s-au luptat pentru marele premiu al concursului- un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, in valoare de 8.500 de euro.

Competitia a inceput pe 1 octombrie, s-a desfasurat in 16 magazine si depozite Ambient din marile orase printre care Sibiu, Targu-Mures, Alba Iulia, Cluj si Bistrita, s-a incheiat pe 30noiembrie si s-a adresat tuturor mesterilor Ambient inscrisi in programul „Mesterul Casei Tale”. Marele premiu a fost castigat de Frunteanu Petre din Sibiu.

„Colaborez cucentrul comercial Ambient din Sibiu de 7 ani si ma bucur sa am alturi de mine o echipa de profesionisti care imi ofera suportul in munca pe care o desfasor. Cand am fost anuntat ca am castigat masina nu am crezut dar ma bucur foarte mult pentru ca o voi putea folosi in munca mea de zi cu zi.Multumesc inca o data echipei Ambient pentru tot suportul din ultimii ani si pentru premiu.” a declarat Frunteanu Petrecastigatorul marelui premiu.

1500 premii au fost oferite celorlalti mesteri,ca recompensa pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: salopete de lucru, vouchere in valoare de 50 de lei si 100 de leipe care le pot folosi la achizitionarea de produse specifice meseriei si premii speciale de la furnizorii parteneri. 39 dintre ei au castigat si cate o jumatate deporc pentru masa de Craciun.

“Ne bucurm ca putem recompensa cei mai harnici mesteriinscrisi in programul Ambient dovedind inca o data ca Ambient actioneaza in stransa legatura cu comunitatile in care exista. Suntem fericiti ca anul acesta sortii au decis ca premiul sa ajunga la Sibiu, locul unde a inceput totul acum 21 de ani. Prin programul „Mesterul casei Tale” intentionam sa stimulam in continuare micii intreprinzatoriiar prin tombole sa ii ajutam sa se dezvolte”, a declarat Calin Somcutean Director Vanzari Ambient

Tombola Mesterului Ambient a fost organizata in parteneriat cu: Bell Profile, Cersanit, Ceresit, Chempro, Egger, Esprit, Ferroli, Opoczno, Osram, Penosil, Ravak, Rigips, Tondach si Weber.

Despre Ambient:
Compania Ambient a fost infiintata in 1993 in Sibiu de catre omul de afaceri Ioan Ciolan si a ramas cu capital 100% romanesc pana in prezent. Ambient a lansat primul DIY din Romania in aprilie 2002, la Sibiu. Pentru familiile care construiesc sau renoveaza, Ambeint ofera consiliere clientilor prin Programul AMBIENT TOTAL, care totalizeaza peste 100.000 de proiecte de constructie si renovare. In prezent, reteaua are 14 centre comerciale si 15 depozite si platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri si a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are in prezent peste 200.000 de posesori. Ambient comunica constant cu clientii sai in mediul online prin intermediul site-ului www.ambient.ro si pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/ambient.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.