173 total views

Președintele României, Traian Băsescu, vrea să facă o ultimă vizită peste hotare în calitate de președinte al României. Băsescu plănuiește să viziteze Republica Moldova, în cadrul unei vizite de rămas bun de la frații de peste Prut. Liderul de la Cotroceni a anunțat că vrea să fie primul om care a fost președinte al României și care a avut două cetățenii. Președintele a menționat că speră să poată beneficia de cetățenia Republicii Moldova după ce sute de mii de moldoveni au primit cetățenia română.

„Cum noi am acordat sute de mii de cetățenii cetățenilor Republicii Moldova, sper să pot beneficia și eu de întoarcerea acestei opțiuni pe care am avut-o în timpul mandatului meu, să primesc și cetățenie a Republicii Moldova”, a afirmat Traian Băsescu.

Pentru cine nu ştie, este normal ca Traian Băsescu să vrea cetăţenie în Republica Moldova, pentru că la mijloc este o campanie electorală care bate la uşă din zi în zi. Miza este votul cetăţenilor moldoveni. Este vorba de două milioane jumătate de cetăţeni care au şi cetăţenie română. În România sigur nu se va vota cu Udrea, preşedinta pemepiştilor, şi ca să sară de 6%, preşedintele României, încă în funcţie, are nevoie de voturile moldovenilor. Şi mai mult, pentru că Diaspora nu mai poate fi controlată, încearcă acum cu moldovenii, că ei nu ştiu ce şi cum este pe la noi. Şi uite aşa, preşedintele României, Traian Băsescu vrea să fie cetăţean al Republicii Moldova. Orice, pentru Elena Udrea!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.