Loading

…sau așteptați să rezolvați situația după ce se întâmplă un accident ? În Cartierul Petrișor există un loc de joacă unde copiii vin zilnic și în mare parte nesupravegheați. Lângă acest complex distractiv pentru ei, a avut loc, cu ceva timp bun în urmă, o surpare de teren extrem de mare. Din imaginile atașate se observă că porțiunea de teren ruptă era proaspăt asfaltată, lucru care ne confirmă că vorbim de drum public, deci administrația publică locală trebuia să ia măsuri, de urgență, cu atât mai mult cu cât surparea terenului este fix lângă spațiul copiilor.

Cetățenii din zonă ne spun că autoritățile nu au mai dat pe acolo de peste 3 luni de zile, și că Primăria nu vrea să rezolve problema pentru că ar fi vina proprietarului care are casa în spatele acestei zone, el fiind de fapt vinovat de ruptura drumului. Acesta a început construcția se pare fără nici un fel de studiu și a săpat, iar în urma lucrărilor zidul de sprijin și trotuarul s-au rupt. Cetățenii din zonă ne mai spun că nimeni nu face nimic pentru că deja ar fi în instanță cel care și-a început construcția cu Primăria Râmnicu Vâlcea.

În instanță sau nu, domnilor din administrația locală, luați de urgență măsuri și reparați drumul, și apoi vă puteți judeca cât vreți, pentru că aveți timp. Dacă un copil azi, mâine cade și se accidentează poate nu se va mai face bine pe viață. Voi nu vedeți pericolul ? Lăsați contrele cu cine e de vină sau nu. E domeniul public ? Este ! Atunci reparați urgent drumul și zidul, să fie copiii în siguranță ! Cum puteți lăsa totul baltă, în condițiile în care zona nici măcar nu este semnalizată cu „accesul interzis” ? Mai mult, copiii intră în acest spațiu de joacă printre șanțurile făcute pentru devierea unei conducte de utilitate publică, șanțuri pe care le-ați lăsat neterminate de peste 3 luni de zile. Rușine !

Ca de fiecare dată, trebuie să ne sesizăm noi să faceți voi ce trebuie în orașul ăsta !!!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.