Loading

În ședința de astăzi se cere un vot „pentru” rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al SCM, prin majorarea acestuia atât la partea de venituri cât și la partea de cheltuieli cu suma de 48.000 lei, sumă revenită SCM din sponsorizări și donații.

Suma alocată se va duce către cheltuieli – plată indemnizație contracte activitate sportivă. Astfel, bugetul rectificat va ajunge la valoarea totală de 12.025.930 lei. Direcția Economico-Financiară, prin director executiv Narcisa Colțos și Ana -Maria Vlașniță, șef Serviciu Financiar Contabilitate și Buget, acceptă întocmirea documentelor – Referat de aprobare și Raport – pe care le regăsim atașate proiectului de hotărâre, fără a enumera în acestea sponsorii, acest lucru fiind imperios necesar.

În iunie 2021, un alt proiect de hotărâre identic cu cel de astăzi se regăsea pe ordinea de zi a ședinței, dar diferența o face faptul că în acel proiect s-a menționat care sunt sponsorii. Acum, nu! De ce domnule Țuca? De ce domnule Verigeanu? Cine decide când spuneți sponsorii și când nu? De ce domnule secretar, Didoiu Ionuț, nu găsim atașat proiectului adresa cu nr. 1714/12.11.2021 înintată de SCM către Primăria Râmnicu Vâlcea, prin care solicită majorarea bugetului că a mai „câștigat” niște sponsorizări, să vedem cine de fapt nu a enumerat sponsorii? De ce domnule secretar nu regăsim în proiect societățile care au sponsorizat SCM, să le mulțumim cum se cuvine? Domnule primar, Mircia Gutău, de ce? Sunteți inițiatorul și semnatarul acestuia! Ce vor vota consilierii, suma și atât? Nu trebuie nici ei să știe cine aduce bani la SCM? Doar ce v-am lăudat că vedem transparență la SCM! Aiurea!

Atunci cine, COTAR?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.