Loading

….pământ, câștigând un nou concurs pentru postul de președinte al Casei Județene de Sănătate. Voiculeț a mai fost schimbat de liberali de câteva ori din această funcție, ilegal, imoral și politic, ultima dată parcă prin 2020….

Casa Națională de Sănătate a reluat concursul pentru ocuparea funcției vacante de director general la CAS-urile din 35 de județe. În data de 16 iunie 2021 a avut loc proba scrisă, probă la care au participat 39 de candidați din care: 16 au primit calificativul „admis”, 23 „respins”, 1 „anulat” și 7 „absent”. Miercuri 23 iunie, toți cei 16 candidați care au trecut de proba scrisă au susținut proba interviu și au primit calificativul „admis”. Deci, nimeni din cei 16 nu a „picat”. Cu siguranță concursul va fi reluat până se vor ocupa toate posturile din toate CAS-urile din țară. De menționat că, dacă primul concurs, organizat în 6 mai 2021, a fost câștigat doar de 5 candidați, de astăzi încă 16 județe au președinte al Casei Județene de Sănătate. Așadar, 21 de județe sunt clarificate pentru o perioadă de 4 ani.

Acum, pentru postul de director general la Casa Județeană de Sănătate au fost admise 3 dosare. Candidații care au participat au fost Alin Voiculeț, Dana Vlădulescu și încă cineva ale cărei date nu le cunoaștem, dosarele fiind menționate cu număr și nu cu nume. Despre cei doi am aflat altfel, că doar suntem presa! La proba scrisă a participat Alin Voiculeț și Dana Vlădulescu, cealaltă persoană a absentat.

Alin Voiculeț a obținut la proba scrisă nota 70,50 și la proba interviu nota 8.00, rezultat afișat astăzi 24 iunie, fiind admis cu un punctaj final de 7,75. Dana Vlădulescu s-a făcut de râs obținând la proba scrisă nota 46,50, fiind un candidat „respins”. Despre „candidata” liberală în curând un articol separat. Merită!

Despre Alin Voiculeț nu știm prea multe pentru că nu a fost „clientul” publicației, Casa Județeană de Sănătate nefiind un domeniu ușor accesibil mediei locale. Știm totuși că a mai fost director cu concurs și politic a fost „aruncat”, ca peste tot de altfel, și activează de peste 10 ani în această instituție județeană. Indiferent de ce/cum a fost dumnealui până acum, de astăzi, 24 iunie 2021, oficial este președinte/director al CAS Vâlcea, cu acte în regulă cum ar spune unii, chiar dacă mai durează câteva zile până sosește ordinul de numire.

Avem încredere că acest concurs a fost obținut de un profesionist, iar CAS Vâlcea merge într-o direcție mult mai bună. Această instituție publică numită la nivel național – Casa Națională de Sănătate – a promis un concurs corect în totalitate. Situația prezentată la al doilea concurs demonstrează că într-adevăr concursul a fost unul fără pile politice, șpăgi sau cumetrii, cum tot spera „candidata” Vlădulescu.

Mai mult, candidații se pare că s-au pus pe învățat!!!

7 note au fost între 95,00 -98,00,

7 note între 72,00-75,00

2 note între 80,00-83,00

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.