142 total views

Florian-Flavius are nevoie de proteză! Ionel Marinoiu din Ocnele Mari este tatăl unui copil de 14 ani care, IERI ŞI-A PIERDUT PICIORUL DREPT PRIN AMPUTARE. În anul 2010, Florian-Flavius a fost diagnosticat cu cancer sau, în termeni medicali, osteosarcom tibie drept. A suferit patru intervenții chirurgicale, a beneficiat, la un moment dat de o proteză simplă, neperformantă, însă problemele nu s-au oprit aici. Copilul s-a ales cu o infecție, fapt pentru care, zilele viitoare, îi va fi amputat piciorul. El are nevoie urgent de o proteză pentru a merge. Din păcate, potrivit declarației tatălui său, Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea îi poate veni în ajutor doar cu 1.000 euro, iar o proteză performantă este mult mai scumpă, ajungând și la 10.000 euro. Familia acestui copil nu-și permite achiziționarea unui dispozitiv medical performant, fapt pentru care, pe această cale, face apel către toți oamenii de bine din județ.

Cei care-l pot ajuta pe Flavius, pot apela la contul în lei deschis la BCR: RO66RNCB0263057270480002 sau la numărul de telefon al domnului Marinoiu: 0763.867703

Distribuie

Un comentariu

  1. Flavius este un copil cu o gandire mult prea matura pentru varsta lui. Durerile suportate pina ieri la ora 15, cand a iesit din operatia de amputare, l-au facut sa priveasca viata cu alti ochi. L-am vizitat acasa, inainte cu cateva zile de a pleca la operatie. Privirea lui spunea ca trebuie sa invinga boala si sa devina un barbat puternic; sora ii era aproape si incerca sa-i transmita puterea ei de copil. Pentru familia sa, greutatile au fost din ce in ce mai profunde. Haideti prieteni, acum, in pragul sarbatorilor, sa facem un gest crestinesc! Nu ezitati sa sunati la telefonul tatalui sau si sa va oferiti ajutorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.