207 total views

Potrivit informațiilor solicitate, la această oră continuă perchezițiile la SC Sacomet SA administrată de Florian Nicolaescu, în ceea ce privește funcționarea gropii de gunoi de la Măldărești, dar și a incendiului izbucnit în luna august.

Trebuie amintit faptul că această socitate este în atenția organelor de control, mai în detaliu, de când a izbucnit incendiul la groapă,  iar Guvernul a alocat uriașa sumă de 1,2 milioane lei pentru stingerea acestuia. Nu reluăm,  situația fiind cunoscută până la Bruxelles.

Așadar,  perchezițiile continuă atât la Vâlcea cât și la București la locuințele deținute de Nicolaescu , la agenții economici cu care acesta a avut colaborări, dar și la instituțiile care l-au autorizat sau nu. Cel mai bun exemplu este ABA Olt care a refuzat să-l mai autorizeze sau Agenția de Protecție a Mediului Vâlcea care l-a reautorizat în baza raportărilor nereale și neverificate.

Mai mult ca sigur perchezițiile se vor finaliza cu aducerea lui Florian Nicolaescu la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru audieri și stabilirea măsurilor impuse acestuia de către DGA.

Vom reveni cu amănunte! 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.