238 total views

Adrian Panduraşu se leagă de scaunul de consilier municipal cu minciuni penibile. Traseistul de la PNL minte cum respiră fără pic de jenă jignind electoratul râmnicean cu o nesimţire cruntă. Liberalul susţine că pesediştii i-au fabricat o adeziune falsă prin care au încercat să-l lege de PSD, deci nu poate fi dat afară din CL la cererea grupului pesedist.Total neadevărat!

septembrie 2014 – mai 2015 – lângă PSD în CL

mai 2015…a revenit lângă PNL în CL

 

În luna septembrie, Adrian Panduraşu a părăsit barca PNL şi a trecut în barca PSD în baza Ordonanţei 55, supranumită şi Ordonanţa traseismului politic, mutare parafată printr-o adeziune depusă la secretariatul Primăriei, şi înaintată CL pentru ,,reconfigurarea” acestuia. Actul depus a fost validat de secretarul Primăriei, Ion Didoiu, altfel traseistul Panduraşu nu ar fi figurat pe site-ul Primăriei ca membru al PSD Vâlcea şi nu s-ar fi aşezat atât de confortabil în zona PSD.
În luna mai, acelaş Panduraşu a fost recuperat de PNL, pentru schimbarea primarului interimar Gigi Matei, pentru că toate firmele liberalului stau foarte prost, iar liberalii vor să împartă prin încredinţare directă 250 miliarde lei, după preluarea Primăriei, Panduraşu s-a dezis de PSD.
Liberalii se folosec de tot felul de promisiuni să-şi păstreze consilierii, deoarece legea s-a schimbat şi următorul pe lista consilierilor s-ar putea să fie un pesedist, nu un liberal, cum spera grupul PNL, şi încearcă tot felul de metode penibile şi nelegale de menţinere a majorităţii.
În virtutea acestei ,,logici”, Panduraşu, ori a fost pus să facă pe prostul, ori chiar este atât de prost (ceea ce pare puţin probabil) încât să –şi conteste propriile acte. Cu sau fără adeziunea de la partid, falsă sau nu, ceea ce e puţin probabil, după Ordonanţa 55, Panduraşu şi-a declarat public apartenenţa la PSD. Altfel nu stătea în grupul PSD şi nu figura pe lista CL ca membru al grupului PSD. În cazul în care PSD ar fi falsificat adeziunea, Panduraşu a avut la dispoziţie 8 luni de zile să conteste acest fapt, să demaşte falsul, dar nu a făcut-o pentru că adeziunea este perfect valabilă, iar acţiunea din prezent este o încercare disperată de a rămâne în CL sub orice formă, chiar şi prin declaraţii mincinoase.
Din fericire, logica bate scenariile politice, iar în cazul de faţă scenariul liberal pute de la o poştă a făcătură.
Pe surse, acesta ţine scaunul de consilier, doar, doar, de-o mai lua şi el ceva lucrări. Firmele acestuia sunt falimentare…

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.