Loading

Astăzi, primarul comunei Vlădești, Adrian Cosac, se află la ceas aniversar, iar cu această ocazie îi adresăm cele mai sincere felicitări și urări de bine! Îi dorim sănătate, răbdare și curaj, putere de muncă și reușită deplină în toate proiectele pe care le are în derulare pentru locuitorii săi.

Așadar, edilul comunei Vlădești împlinește astăzi o frumoasă vârstă și susține că este împlinit atât pe plan profesional cât și familial. Ca și edil al acestei urbe a demonstrat că dacă vrei cu adevărat să construiești pentru comunitate...poți! Adrian are n proiecte care așteaptă finanțare de la CNI – pentru rețele de apă, canal și gaze naturale sau pentru asfaltare drumuri comunale prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

”Ce ține de noi am făcut și facem, dar Guvernul trebuie să ne ajute și el, să dea drumul la finanțări să putem merge mai departe. Proiectele depuse sunt pentru investiții pe care dorim să le facem pentru populație, pentru a le asigura un confort european. Pentru extern, și a contribui la economia localității, cel mai important proiect este în derulare. Lucrăm la construcția Complexului Balnear, un sector turistic de care se vor bucura foarte mulți cetățeni. Nu vom fi concurenți cu stațiunea Ocnele Mari sau Călimănești, pentru că vom fi diferiți prin oferta de servicii și atunci fiecare va alege unde se poate relaxa. Am obținut și licența de exploatare pentru apă sărată necesară acestui complex balnear. Vorbim de un proiect de 40 milioane de lei finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI) ce va avea bazine de apă dulce și sărată, spații destinate relaxării și derulării procedurilor specifice de fizioterapie, dar și spații de cazare”.

Iată de ce edilul se declară împlinit astăzi la ceas aniversar. Proiecte peste proiecte depuse la ministere care își așteaptă aprobarea, străzi asfaltate cu finanțare de la bugetul local și nu numai. Are în lucru noua sală de sport a școlii din localitate – investiție de aproximativ 1 milion de euro și tot prin CNI, are cofinanțările proiectelor asigurate fiind calculate pe taxele și impozitele locale, dar așteaptă și o rectificare de buget pentru a demara și alte proiecte pe care le are în atenție.

Adrian Cosac ne asigură că în scurt timp comuna Vlădești va deveni un punct de atracție turistică legat direct de Râmnicu Vâlcea, prin construirea complexului balnear. Cu alte cuvinte, Vlădești va fi pe harta obiectivelor turistice din județul Vâlcea. Trebuie menționat și faptul că edilul este susținut și de președintele CJ Vâlcea, care susține că administrația Vlădești „este condusă de un primar destoinic, un bărbat cu caracter”.

La mulți ani fericiți și împliniți, Adrian Cosac! Să rămâneți la fel de activ și încrezător în tot ceea ce v-ați propus să realizați pe parcursul acestui mandat de primar, dar și pentru următoarele!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.