110 total views

Pentru județul Vâlcea nu s-au aprobat investiții pentru săli de sport de peste 4 (patru) ani de zile. În discuții cu mai mulți edili am aflat că au proiecte depuse, dar atât. Fondurile au fost mereu insuficiente, iar pentru aceste construcții necesare într-o comună au făcut drumuri către CNI fără număr. Iată, astăzi, avem comuna Vlădești care săptămâna trecută a finalizat și depus întreg proiectul.

Executivul local al comunei Vlădești a depus săptămâna trecută, la Compania Națională de Investiții (CNI), departament din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, documentația în vederea aprobării construcției unei săli de sport. Elevii de la Școala Grigore Mihăescu Vlădești cu clasele I-VIII ar putea beneficia din anul școlar 2018-2019 de o sală de sport la standarde europene, care este construită cu ajutorul executivului local care s-a implicat în realizarea și depunerea proiectului.

Am încredere că voi fi pe listă!

”Am obținut avizul de la ISU pentru autorizare în zona respectivă, am întocmit și depus toată documentația aferentă construcției, în ianuarie se face lista sinteză, adică ce proiecte vor fi finanțate și sperăm să fim enumerați în lista respectivă, urmând ca, dacă vom fi nominalizați, finanțarea să fie aprobată undeva prin luna iunie și tot atunci va începe și construcția. Ministerul Dezvoltării, prin CNI, va face licitația și va stabili constructorul, iar noi ca și parte din proiect trebuie să punem la dispoziție atât terenul cât și utilitățile. Sala de sport va fi una de tip II adică o sală cu doar 102 locuri și vor avea acces la ea toții elevii din comuna noastră ”, ne informează primarul comunei Vlădești, Adrian Cosac.

În plus, primarul a mai spus că în comuna Vlădești, alături de sala de sport, are în vedere şi alte lucrări de modernizare, lucrări pe care le vom prezenta în diferite articole. Mandatul lui Adrian Cosac este abia la început, ținând cont că funcția pe care o deține a fost câștigată la alegerile locale parțiale din 5 noiembrie 2017, până atunci fiind primar interimar. Trebuie punctat și faptul că are o vastă experiență acumulată în administrația locală el fiind viceprimarul comunei în mai multe mandate. Astfel, edilul promite multe, iar nouă nu ne rămâne decât să-i urăm succes în acest prim mandat de primar al comunei Vlădești, nu înainte de a-i transmite că vom urmări cu atenție sporită evoluția lui din această funcție și în mod special priectul construcției sală de sport.

Și pentru că suntem în pragul Sărbătorilor de Iarnă, pentru cei 220 de copii din Vlădești edilul pregătește pachete cu dulciuri de la ”moș” Primar Cosac.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.