Loading

Aşa cum v-am promis, am revenit asupra crimei de la Cernişoara cu detalii noi şi în acelaşi timp cu adevărul despre această crima. 

Potrivit poliţiei Vâlcea, un bărbat de 69 de ani şi-a omorât fosta noră în vârstă de 39 ani, chiar după ce aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Criminalul a fost deranjat că femeia a încercat să parcheze maşina în faţa porţii lui. Victima a fost lovită cu lanţul de la poartă şi cuţitul înainte ca oamenii legii să intervină. Aceasta a decedat în drum spre spital.

Este vorba despre D. Elena de 39 de ani şi fostul său socru G. Gheorghe, de 69 de ani, ambii din comuna Cernişoara

Din cauza neînţelegerilor din familie, aceasta a divorţat în 2011.

În urma partajului, a continuat să locuiască împreună cu cei doi copii în casa construită în timpul căsătoriei, lângă proprietatea socrilor.

Femeia avea carnet de puţin timp, iar aseară nu a reuşit să parcheze maşina pentru că nu avea suficient spaţiu în faţa porţii, aşa că a cerut ajutorul unei rude. Acela a fost momentul când fostul socru a ieşit la poartă şi a început scandalul.

Fostul socru n-a avut nicio remuşcare când a omorât-o.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, procurorii urmând să ceara astăzi arestarea preventivă pentru 29 de zile a bărbatului. Acesta este anchetat pentru omor calificat.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.