Loading

…de către marea masă de populație care este asmuțiță împotriva lor de unu sau altul și în nici un caz că au habar ce trăncăne. Și avem mulți primari buni care zilnic sunt criticați, iar cei care sunt extrem de puturoși și neputincioși, să nu spunem altfel, sunt bine merci. Majoritatea „comentatorilor” de acest gen deși nu cunosc nici 5% (e mult și 5!) din legislația administrativă ies public și fac acuzații nefondate, dar auzite pe la colțuri și asumate în mod eronat, evident!

George Gîngu, primarul comunei Bujoreni, este unul din primarii care se dedică comunității poate chiar peste măsură și drept răsplată primește „descântece”. Astfel, în urma apariției în spațiul public a unor informații denigratoarea la adresa sa, a considerat că are obligația de a face anumite precizări și anume:

În luna septembrie 2020, Prefectura Vâlcea a emis un ordin de încetare a mandatului meu de primar (mandatul 2017-2020) înainte de termen, ca urmare a faptului că mi-am depus candidatura la alegerile locale sub sigla PNL. După cum știți, în mandatul trecut am candidat din partea PSD. Eu am atacat în instanță Ordinul Prefectului 441/28.09.2020 și am solicitat anularea lui. Tribunalul Vâlcea a hotărât însă să respingă acțiunea mea ca fiind inadmisibilă, decizia fiind cu drept de recurs.

În același timp, instanța mi-a admis solicitarea de a sesiza Curtea Constituțională cu privire la neconstituționalitatea articolului 160, alin. 1, lit. H, alin. 2 și alin. 7-10 din O.U.G. nr 57/2019. Mai explicit, consider că prevederile legislative invocate în Ordinul Prefectului de încetare a mandatului meu trecut sunt neconstituționale.

Decizia instanței de respingere a acțiunii mele NU afectează în niciun fel mandatul actual, câștigat la alegerile locale din anul 2020. Mandatul 2020 – 2024 a fost validat de Tribunalul Vâlcea. Sunt primarul de drept al comunei Bujoreni și îi asigur pe cetățeni că îmi voi duce mandatul la capăt. Rămân consecvent ideii de dreptate și justiție!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.