657 total views

Cazul mai jos prezentat de www.cancan.ro a fost adus și în atenția publicației TdV. Celor implicați în acest scandal le-am luat punctul de vedere, chiar dacă unii m-au mințit ca la grădiniță. În discuția purtată cu soțul învățătoarei, în prezența avocatului său, mi-au fost prezentate probe ce indică o relație între cei doi și cu lux de amănunte soțul a explicat toată tărășenia. Am tras concluzia că, în Școala Generală nr. 5, imoralitatea este la ea acasă și ținută ascunsă și de alte cadre ori angajați din interiorul școlii.

Probele audio și video demonstrează că soțul învățătoarei are dreptate. Directorul și învățătoarea au o relație. Mai mult, inclusiv soția directorului școlii a aflat și a ajuns într-un final la școală purtând discuții cu învățătoarea, dar și cu o ală angajată care ar fi bănuită că și ea are o relație cu directorul.

Acum, ce se întâmplă între director și învățătoare nu este ilegal clar, dar este imoral din anumite punctele de vedere. De ce spunem asta? Păi să nu uităm că învățătoarea are pe mână educația a 20 de copii și se presupune că are o conduită aparte și îi învață pe micuți numai de bine. În plus, învățătoarea se află într-o stare de tensiune de mai bine de o lună de zile și ne întrebăm ce randament mai dă dumneaei la clasă, ocupată fiind să mintă pe toată lumea și să-și bată joc de toată lumea, așa cum soțul ne-a relatat. Nu știm ce părere au părinții micuților (clasa 0) despre învățătoarea pe care au ales-o să le dea o educație aleasă. În urma articolelor poate vom afla.

Nu are rost să mai aducem în atenția opiniei publice declarațiile oficiale, în mare sunt cam la fel ca cele prezentate de cancan.ro. Dar, menționăm că deținem înregistrări audio în care învățătoarea îi recunoște soțului totul, prinț screen-uri cu discuțiile purtate între cei doi, filmulețul când cei doi ies din școală chiar a doua zi de Paște după 2 ore și multe alde probe.

Mai jos articolul publicat de cancan pe 24 mai 2019, orele 10.30 PM

„O învățătoare e acuzată de soțul ei că l-a ”tradus” cu directorul școlii: ”Au făcut sex în școală”

Întâmplări uluitoare s-au petrecut într-o şcoală din Râmnicu Vâlcea. Directorul unităţii de învățământ este acuzat că ar avea o aventură cu una dintre învăţătoare, iar actele intime s-ar fi petrecut chiar în şcoală, când copiii erau în vacanţă. Depre relaţie a aflat şi soţul învăţătoarei, care, disperat, s-a plâns şefei Inspectoratului Școlar Vâlcea., are toate detaliile poveștii nemaiauzite.

Totul ar fi avut loc în a doua zi de Paşte, când copiii erau în vacanţă, potrivit unor informații primite pe celebra adresă pont@cancan.ro. Directorul Şcolii Generale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, C.F., ar fi fost surprins cu învăţătoarea F.P. chiar în incinta şcolii. Cei doi ar fi fost descoperiți de un alt cadru didactic în timp ce întreţineau relații intime, iar, în acel moment, directorul ar fi înjurat-o pe profesoara care i-a surprins.

În a doua zi de Paşte, directorul cu învăţătoarea au făcut sex în școală. Au fost singuri în şcoală între orele 13.00 şi 15.00. Ea a ieșit prin spate, el la 30 minute, prin faţă. El avea maşina parcată în spatele unor blocuri, la 200 metri distanţă, şi ea avea maşina parcată în partea opusă, în spate la Casa Sindicatelor, mai aproape de ieşirea din spate.


De regulă, în timpul săptămânii, amândoi parchează maşina în curtea şcolii, directorul la intrarea principală, iar profesorii la cealaltă intrare. Se vede clar că se ascundeau. După ce iese directorul din şcoală, la un minut apare şi învăţătoarea din nou cu maşina în faţa şcolii.

Intră pe intrarea principală ca să se uite la nişte rezultate afişate, iar directorul, când să plece cu maşina, o vede şi se duce după ea spre şcoală. Am filmare când ies unul după altul şi ea se uită în spate după el. Am înregistrare audio când fac sex şi vorbesc”, susţine o persoană apropiată situației, care a dorit să își păstreze anonimatul

Contactat de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, directorul a declarat că știa de existența unor astfel de înregistrări… însă susţine că nu el este personajul surprins în ele.

„- Totul este o făcătură, se fac presiuni de la un anume individ. Am făcut plângere la Poliţie…. De fapt nu am făcut, dar o să fac plângere la poliţie împotriva lui.

– Nu sunteţi dumneavoastră în înregistrarea respectivă?

– Nu, am şedinţă acum, la revedere”, ne-a spus, destul de iritat, directorul unităţii de învăţământ.

Șefa Inspectoratului Școlar Vâlcea: „Niciunul nu a recunoscut nimic”

Întreaga telenovelă a ajuns şi la urechile șefei Inspectoratului Școlar Judeţean Vâlcea.

„A venit soţul doamnei învăţătoare la mine şi s-a confesat. Mi-a spus că este disperat că domnul director are o relaţie cu învăţătoarea. I-am chemat pe toţi să stăm de vorbă, dar niciunul nu a recunoscut nimic. Despre acele înregistrări nu ştiu nimic”, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA,Andra Bica, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea. Aceasta a spus că, dacă va intra în posesia înregistrărilor, va demara o anchetă şi va lua măsuri drastice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.