221 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centru Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit pentru executarea lucrărilor de înlocuire a branșamentelor sparte în satul Brozbești, Bunești și de înlocuire racord canalizare pe str. Tudor Vladimirescu la bl. D, dar și în satul Brozbești, Bunești.

alimentare-cu-apaDe asemenea, s-au înlocuit o serie de piese defecte la branșamentele individuale din Păușești-Otăsău, Bunești și Băile Govora. În satul Văleni, Păușești-Otăsău a fost blindată o pompă stradală defectă. Tot în sectorul Govora s-au executat lucrări de înlocuire a rețelei de distribuție a apei potabile și de refacere a terenului prin betonare pe str. Palangine. Nu în ultimul rând, au fost repornite stațiile de repompare apă potabilă din Păuşeşti Otăsău şi Buneşti în urma întreruperii accidentale de energie electrică și a fost monitorizată funcţionarea acestora.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni – pe str. Petrolului, Capul Dealului și Mărculești.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiei de pompe ape uzate şi igienizarea staţiei de epurare Corbi – comuna Nicolae Bălcescu; curăţarea şi spălarea staţiei de pompare ape uzate nr. 4 Şirineasa; monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu (Băbeni); amenajarea şi aducerea la starea iniţială a zonelor de intervenţie pentru eliminarea pierderilor de apă de pe str. Petrolului; igienizarea rezervorului de înmagazinare Rotărăşti; montarea unui apometru general la scara unui bloc; executarea de lucrări de branșare și racordare în rețeaua publică de apă și de canalizare în Șirineasa, precum și lucrări de racordare a rezervorului de acumulare apă Romani în aducțiunea Brădișor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.