131 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centru Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit pentru desfundarea rețelei de canalizare – s-a verificat rețeaua cu CCTV-ul și s-a desfundat și curățat conducta acolo unde a fost necesar în satul Bunești.

Apavil_InterventieTot în sectorul Govora s-au executat lucrări de întreținere a rețelei de distribuție a apei potabile și de refacere a terenului prin betonare pe str. Palangine. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile pe str. Tudor Vladimirescu nr. 82 și Palangine. Nu în ultimul rând, s-a înlocuit un regulator de presiune la Hotel Oltenia, Băile Govora și s-a intervenit la conducta de apă spartă în Văleni, Păușești-Otăsău prin sudarea a două mufe EF Dn 63.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni – pe str. Petrolului, Mărculești, Neamțului, Calea lui Traian, Tătărani, Bistriței și Unirii.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiei de pompe ape uzate şi igienizarea staţiei de epurare Corbi – comuna Nicolae Bălcescu; curăţarea şi spălarea staţiei de pompare ape uzate nr. 4 Şirineasa; monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu (Băbeni); amenajarea şi aducerea la starea iniţială a zonelor de intervenţie pentru eliminarea pierderilor de apă de pe str. Petrolului; igienizarea rezervorului de înmagazinare Rotărăşti; s-au executat lucrări de deviere conductă apă pentru lucrările de asfaltare executate în localitatea Șirineasa, ulița Barbu; executarea de lucrări de branșare și racordare în rețeaua publică de apă și de canalizare în Șirineasa, precum și lucrări de racordare a rezervorului de acumulare apă Romani în aducțiunea Brădișor.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.