166 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie pe str. Tudor Vladimirescu, Berzei, Eroilor şi Nuferilor, precum şi în comunele Frânceşti şi Buneşti.

apavil2

În această ultimă localitate a fost curăţată instalaţia de clorinare staţiei de apă, fiind făcute reglaje şi repuse în funcţiune instalaţiile, separat pentru cele două linii. Au fost realizate noi branşamente pentru doi utilizatori din Păuşeşti Otăsău şi Mihăeşti. În Băile Govora, pe str. Eroilor a fost refăcut drumul pe zona de montare a conductei de apă, prin umplutură cu piatră spartă şi compactare. Tot în sectorul Govora a fost făcută igienizarea perimetrului de protecţie sanitară la rezervorul de înmagazinare Palangine. Nu în ultimul rând, a fost monitorizată funcţionarea grupurilor de pompare şi repompare apă potabilă din Păuşeşti Otăsău şi Buneşti.

În sectorul Horezu au fost decolmatate şi curăţate manual şi mecanic prizele şi grătarele de captare de suprafaţă Vaideeni, Izvorul Rece şi Romani. S-au făcut intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă la branşamentele individuale pe str. Măgura şi Bălăneşti – Râmeşti, Romanii de Sus şi G-ral Magheru. Au fost înlocuite apometrele defecte în Horezu şi Vaideeni. În satul Urşani a fost montată conducta PEHD De 110 pentru o extindere de 200 ml, cu vană golire Dn50, hidrant Dn80 şi două branşamente individuale. Au fost decolmatate, curăţate şi spălare căminele de vizitare şi reţeaua de canalizare pe str. Unirii din Horezu. De asemenea, s-au realizat intervenţii pentru eliminarea pierderilor de apă pe conducta de transport apă brută PEHD De250 la captarea Izvorul Rece, la reţeaua alimentare apă potabilă Tălăngi – Izvorul Rece şi la reţeaua de alimentare cu apă potabilă din Vaideeni.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni – pe str. Calea lui Traian, Mărculeşti, Petrolului, Ariei, Teilor, Iacobeşti, Ungureni şi la Predeşti.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiei de pompe ape uzate şi igienizarea staţiei de epurare Corbi – comuna Nicolae Bălcescu; curăţarea şi spălarea staţiei de pompare ape uzate nr. 4 Şirineasa; înlocuirea apometrelor la branşamentele individuale în Şirineasa şi N. Bălcescu; monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu (Băbeni); amenajarea şi aducerea la starea iniţială a zonelor de intervenţie pentru eliminarea pierderilor de apă de pe str. Petrolului; igienizarea rezervorului de înmagazinare Rotărăşti; urmărirea lucrărilor de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă pe str. Ungureni, de apă şi canalizare pe Calea lui Traian precum şi a celor de realizare a racordurilor în zona blocurilor; au fost urmărite lucrările de montare a racordurilor de canalizare pe str. Berbeniţei, Rogojiştei, precum şi a conductelor de apă pe str. Uniri şi Valea Mare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.