213 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat săptămâna trecută o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comuna Prundeni.

avarii la apaAVARII REZOLVATE. A fost remediată o pierdere de apă pe strada Batca din municipiul Drăgăşani.

PROBLEME PUNCTUALE. S-au curăţat căminele de racord la reţeaua de canalizare a scărilor de bloc, precum şi staţiile de pompare din Călina şi Prundeni; s-au continuat lucrările de reabilitare a construcției pentru echipamente rezervor de 2500 mc; s-au verificat şi înlocuit apometrele la case (cele deteriorate sau blocate) în comuna Prundeni, cât și la agenții economici ( cele care nu corespund din punct de vedere metrologic); s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare şi staţiile de repompare din Prundeni; au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate, precum şi cei ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau deteriorate prin îngheţ.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţă tehnică la Staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

PROBLEME DEOSEBITE. S-au continuat lucrările de reabilitare a construcției pentru echipamente rezervor 2500 mc din Dealul Viilor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.