120 total views

SC  APAVIL  SA a desfăşurat săptămâna trecută o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comuna Prundeni.

Apavil_Interventie

AVARII REZOLVATE.  Au fost remediate două avarii la rețeaua de apă pe strada Progresului și la blocul M3/3.

PROBLEME PUNCTUALE . Au fost realizate o serie de lucrări punctuale :

  • s-au verificat și s-au curățat căminele de racord ale scărilor de bloc, subsolurile blocurilor, rigole și guri de scurgere;
  • s-a verificat și spălat canalizarea pe străzile Aleea Cimitirului și Căprioarei din sector Bălcești;
  • s-au continuat lucrările pentru refacerea împrejmuirii la Stația de apă nr. 2 Olt;
  • s-a verificat și s-a refăcut acostamentul la blocurile unde s-au montat cămine de apometru;
  • s-a urmărit în permanență funcționarea echipamentelor la toate stațiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgășani( municipiul Drăgășani și Comuna Prundeni), precum și la stația de epurare din Drăgășani și stațiile de repompare din Prundeni ;
  • au fost verificați parametrii apei potabile furnizate în Sistemul Drăgășani și Sistemul Prundeni ca și ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite 32 de apometre la case, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere  metrologic sau erau deteriorate.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţă tehnică la  Staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

PROBLEME DEOSEBITE. S-au continuat lucrările pentru realizarea contorizării scărilor de bloc, montându-se un număr de 16 cămine de apometru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.