42 total views

SC  APAVIL  SA a desfăşurat în săptămâna 12 – 18 iunie 2017 o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comunele Ștefănești și Prundeni.

AVARII REZOLVATE.  Au fost remediate patru avarii la rețeaua de apă pe străzile Progresului, Avram Iancu, Rahova din Drăgășani și Dobrusa din comuna Ștefănești.

PROBLEME PUNCTUALE . Au fost realizate o serie de lucrări punctuale :

  • s-au verificat și s-au curățat căminele de racord ale scărilor de bloc, subsolurile blocurilor, rigole și guri de scurgere;
  • s-au continuat lucrările pentru realizarea împrejmuirii la STAP Nr. 1 Rudari;
  • s-a montat un regulator de presiune la rețeaua de apă Ștefănești;
  • s-au executat lucrări la hidranții existenți ai rețelei de apă potabilă Ștefănești;
  • s-au efectuat două debranșări în comuna Ștefănești, la cererea proprietarilor;
  • s-au citit apometrele generale la scările de bloc;
  • s-a continuat verificarea branșamentelor și a racordurilor în comuna Ștefănești și s-au încheiat contracte;
  • s-a urmărit în permanență funcționarea echipamentelor la toate stațiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgășani (municipiul Drăgășani și Comuna Prundeni), precum și la stația de epurare din Drăgășani și stațiile de pompare și repompare din Prundeni ;
  • au fost verificați parametrii apei potabile furnizate în Sistemul Drăgășani și Sistemul Prundeni ca și ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.

APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite apometre la case, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere  metrologic sau erau deteriorate.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţă tehnică la  Staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.