317 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat în săptămâna 06 – 10 februarie o serie de activităţi în municipiul Drăgăşani şi în comuna Prundeni.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate patru avarii la rețeaua de apă pe străzile Gării și Traian la nr. 77, la blocurile L6 și L8 din comuna Prundeni.

PROBLEME PUNCTUALE . Au fost realizate o serie de lucrări punctuale :
– s-au verificat și s-au curățat căminele de racord ale scărilor de bloc, subsolurile blocurilor, rigole și guri de scurgere;
– s-a verificat instalația interioară pe strada Regele Carol la bl. A1, A2, A3, A4, A5;
– s-au executat lucrări pentru dezghețarea branșamentului la punctul de consum pe de strada Cișmelei nr. 4 și a unei porțiuni de rețea de pe strada Ion Bognea;
– s-a urmărit în permanență funcționarea echipamentelor la toate stațiile de pompare apă din cadrul Sectorului Drăgășani( municipiul Drăgășani și Comuna Prundeni), precum și la stația de epurare din Drăgășani și stațiile de pompare și repompare din Prundeni ;
– au fost verificați parametrii apei potabile furnizate în Sistemul Drăgășani și Sistemul Prundeni ca și ai apei menajere epurate descărcate în Contracanalul Olt.
APOMETRE VERIFICATE SI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate, dezghețate şi înlocuite un număr de 7 apometre și 8 branșamente la case, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau deteriorate.

ASISTENŢĂ TEHNICĂ. A fost asigurată în continuare asistenţă tehnică la Staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt, precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani, cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani”, din cadrul proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.