Loading

Doi poliţişti au murit şi alţi doi oameni au fost răniţi după ce două maşini s-au lovit frontal, în Râmnicu Vâlcea, potrivit România TV.Accidentul a fost provocat chiar de un om al legii, care a intrat pe contrasens. Potrivit primelor informaţii, poliţistul era băut.

foto/gandul

Accidentul s-a produs pe DN67, la intrarea în Râmnicu Vâlcea. Poliţistul care se afla la volanul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost aruncate la câţiva metri una de cealaltă.

Un alt poliţist, care era pasager în maşină, a decedat pe loc, iar şoferul a murit la spital. Cel de-al treilea poliţist, care se afla în maşină, a fost transportat la spital în stare gravă. Şi şoferul din a doua maşină a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea.

“Unul dintre poliţişti a murit la faţa locului, după ce s-au încercat mai multe manevre de resuscitare, iar cel de-al doilea a decedat în cursul nopţii la spital. Cauzele accidentului sunt viteza excesivă şi pătrunderea pe contrasens. Cei doi morţi sunt poliţişti de la secţia de poliţie din Milcoiu”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt la IPJ Vâlcea.

Martorii au povestit că poliţistul care a provocat accidentul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În ultimele două săptămâni, mai multe accidente mortale de circulaţie s-au produs pe şoselele din Vâlcea, nu mai puţin de şapte persoane pierzându-şi viaţa.

sursa/romaniatv.net

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.