300 total views

Administrația Bazinală de Apă Olt și-a ”completat” domeniul de activitate. Dacă până acum instituția publică era unic operator la nivel de bazin hidrografic prin administrarea râului Olt, de câteva luni este și unic distrugător al propriei administrații vâlcene prin ”autorizarea de cod CAEN 007”, cod ce se află în cercetare de studiu la o instituție din București.

Activitatea desfășurată sub ”codul CAEN 007” a fost prezentată de publicația noastră încă din luna octombrie a anului 2017, când un nou personaj controversat al municipiului ocupa scaunul directorial.

Cu girul celor de la ANAR, Sandu Victor și Relu Adam, Corina Tosu – șefa Resurse Umane – îndeplinește orbește ordinele de angajări prin detașări la nivel de ABA Olt.

Vom aduce în atenția cititorilor detașările care au loc pe bandă rulantă, în administrație, dar și ai cui sunt detașații și ce se urmărește a se face cu aceștia odată ajunși acolo.

În curând vom dezvălui ceea ce ei încearcă să ascundă și anume, nume sonore și cunoscute publicului larg care sunt în spatele detașaților, detașati ce au menirea de a asigura o anumită protecție pentru mai marii lor.

Implicați în detașările inventate sunt conducători locali – primari, deputați, afaceriști…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.