114 total views

În perioada 16 – 18 mai 2016, a avut loc la Palatul Parlamentului Forumul regional al apei” Dunăre-Europa de Est”, un eveniment anual, aflat la cea de-a 18-a ediţie, organizat de Asociația Română a Apei, la care au participat specialiști din domeniu: administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă și canalizare, furnizorii de echipamente și tehnologii dedicate apei și publicul larg interesat de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului.

3

Evenimentul a reușit să aducă laolaltă peste 80 de expozanţi din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente şi tehnologii, din peste 25 de ţări. Ca la fiecare ediţie, a fost amenajat un spațiu expozițional de prezentare a companiilor și o zonă de întâlnire între specialiști pentru conferințe, sesiuni de comunicări și seminarii.

Administrația Bazinală de Apă Olt a participat în calitate de membru al Comitetul Teritorial Olt-Jiu al ARA. În cadrul standului expozițional a fost continuată activitatea de promovare și publicitate a proiectului WATMAN. Au fost distribuite vizitatorilor și expozanților materiale promoționale (broșuri, CD-uri), referitoare la implementarea primei etape a proiectului.
De asemenea, pentru cei interesați, reprezentanții ABA Olt au oferit informații din domeniul legislației și al gospodăririi apei.

“În sectorul apei oamenii cooperează “

5„Mă bucur să fiu aici. Avem un exemplu de stabilitate şi continuitate în România cu acest eveniment. De când sunt ministru, de 13 zile, mai exact, le spun «haideţi să ştim exact de ce suntem noi aici!». Ministerul Fondurilor este, de fapt, Ministerul Dezvoltării României. Poate cea mai importantă şi mai consistentă sursă din România. Trei miliarde de euro se alocă pentru zona de apă. În România, administraţia nu ratează nicio şansă să nu coopereze. Mă bucur să văd că în sectorul apei, oamenii cooperează “, a spus ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.