213 total views

În perioada 10-12 iunie 2013 în incinta Palatului Parlamentului din Bucureşti a avut loc ediţia cu numarul 15, EXPO APA 2013- Forumul Regional al Apei din Bazinul Dunăre –Marea Neagră, tema abordată în acest an vizând creşterea eficienţei sectorului de apă.
Evenimentul a  debutat cu Ceremonia de deschidere la care au participat: D-na Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice; D-l  dr. Glen Daigger, Preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Apei şi Preşedintele Consiliului Director al IWA (International Water Association), D-l Vasile Ciomos, Preşedintele Asociaţiei Române a Apei (ARA).
A doua zi a evenimentului a început Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică Internaţională,,Water services and the new energy challenges,, la care a participat
D-na Lucia Varga, Ministru Delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.
În cadrul EXPOAPA 2013, ABA Olt împreună cu Comitetul Teritorial Olt-Jiu au organizat un stand unde au prezentat postere şi filme.
ABA Olt a avut expuse postere cu Bazinul Hidrografic Olt, brosuri în care s-au prezentat Planul de Management şi videoproiecţii cu diferite activităţi în domeniu.
Standul a asigurat un loc de întâlnire între operatori şi ofertanţii de produse, echipamente sau soluţii de tratare, distribuţie şi epurare a apei.

Biroul de presa
Mihaela COCA, Responsabil comunicare
mihaela.coca@dao.rowater.ro

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.