216 total views

Sandu Victor de această lucrare știți? La Aliflor e liniște! Împărțiți mita cu ei? Alooo! Garda de Mediu, Poliția, Agenția Națională de Resurse Minerale, dormiți?

Avem un nou agent economic care se încadrează perfect în același peisaj cu evazionistul Aliflor. Am prezentat modul de acțiune din această instituție și pe principiul nu dai șpagă în wc-ul instituției îți dăm amendă, agentul tocmai a fost sancționat cu o amendă de 70.000 de lei, în urma unui control dispus chiar de Prală, mecanicul din Ape. Acesta a început să coordoneze inspecția lui Băviță, dar acționând, gândește el nu noi, șmecherește.

Pădurea a dispărut iar copacii care au mai rămas..se vede cum au fost lăsați… 

Astfel că, deși cei doi inspectori Chirițescu și Bărăscu pe documente îi face agentului o gaură în buget de 70.000 lei, ce poate fi achitată în 48 de ore la jumătate, cu siguranță acesta o va contesta și își va recupera paguba pentru că inspectorii au avut grijă ca în procesul verbal ceva să nu fie tocmai corect specificat. Și uite așa crede Prală că el e șmecher și nu știe că alții sunt și mai șmecheri ca el. Poate au mai multă carte. Sau mai multă golăneală?

A exploatat până a ieșit Topologul să-l inunde

În curând vom face public ancheta jurnalistică ce aduce în prim plan ilegalitățile agentului economic care realizează o lucrare de 1 milion de euro cu agregate furate din Topolog cu ajutorul ABA Olt, dar și a altor instituții puse să vegheze la protejarea statului român de evazioniști. Deocamdată vă mai spunem că acest agent economic deși lasă dâre penale pe unde trece tocmai ce a mai câștigat o lucrare la o primărie a prietenului Prală. Poate agregatele furate se vor folosi și la această lucrare.

Pârâul Topolog pe dreapta și exploatarea ilegală pe stânga

Utilajul agentului economic fix lângă terasa pârâului Topolog

Imaginile sunt realizate pe data de 26 iunie 2018 și aparțin publicației (excepție ultima)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.