460 total views

Toma Boncan a ieși la pensie pe caz de boală, semnându-și decizia de pensionare, hotărât să iasă din jocul ajuns la level 7.

Trei grei (nu cei din imagine), cu mult timp în urmă, calculau ce trebuie să obțină într-un loc în care nu existau. După multe nopți târzii, într-o unitate de cercetare nedivulgată, a luat ființă proiectul cu denumirea „ Mecanicii auto au sub control Apele Romane”.

Proiectul deși a luat ființă în urmă cu 1 an, acum servește zeci de clienți încântați pe tot terenul lor echitabil, oferind servicii de calitate superioară, în timp ce angajații plătesc cu pensionarea sau cu demisii. Astfel că, frâna de mână este în jos, accelerația se turează și cu viteza maximă acționăm. Nu este timp de pierdut. Stăm noi, stau și banii lor…

O introducere pentru a înțelege, cine nu a înțeles încă, cum se lucrează în democrație când ai structura politică locală în ambele mâini.

Dar să revenim la mecaniciul de level 7

Coincidență sau nu, doar cu ceva timp în urmă, directorul mecanic de la ABA Olt, Prală Ștefan, dispunea ca toate compartimentele din subordinea lui Toma Boncan să fie auditate, iar angajații acestora, doar ei, să dea zilnic raport de activitate, lucru pe care l-am sesizat într-un recent articol. Deci, vorbim despre o discriminare a angajaților.
Acum, postul de director tehnic – Resurse de Apă și Planuri de management, care are 5 subdirecții, a rămas liber. Până în prezent, interimatul (Boncan era în concediu medical) a fost susținut de șef serviciu Monitoring – Țigaret Gheorghe. Majoritatea inconvenientelor apărute la nivel de director tehnic și tot ce există în subordinea acestuia, adică – audit, controale, raportări zilnice și altele, se cam „sparg” în capul șefului Țigaret. Sursele l-au indicat pe el ca fiind cel care a dispus cele menționate, pentru că își dorește postul de director tehnic.

Contactat telefonic, Țigaret neagă toate acuzațiile care i se aduc și susține că „am dorit să fiu constructiv și mi-am dorit ca activitatea să meargă. Doamna Pană a avut o acțiune extraordinară, deci am avut o colaborare foarte bună”.

Totuși, „invidioșii” susțin că există deja „candidați” favorabili, deși se aude că postul i-ar fi fost promis lui Țigaret. Se vorbește despre variantele Răboacă sau Băviță, dar credem că postul este pentru „Soarele” plecat.

Varianta noastră, știind cum se acționează în interiorul instituției, este că Boncan a plecat la pensie cam forțat, să nu spunem altfel, pentru a face loc altora. Pionii, adică slugile celor care sunt conducătorii de facto ai ABA Olt, trebuie puși pe funcții cheie pentru ca proiectul „Mecanicii auto au sub control Apele Romane”, să dăinuie.

Discuțiile nu sunt încheiate nici pentru familia Nistor sau pentru Mihaela Pană, alt doctor în domeniu. Se dorește și „decapitarea” acestora cât mai repede, pentru că toți cei care au un cuvânt de spus din punct d evedere profesional trebuie să plece. Nu avem nevoie de oameni care să sesizeze ce nu este corect, ci doar de marionete care să îndeplinească ordinele orbește, iar în instituție dacă nu se găsesc, nu este o problemă, aduc din afară. La ABA Olt se știe că mai nou angajările se fac prin telefoane. Concursurile de tip examen sunt de domeniul trecutului, nu se mai practică. Angajăm pe cine vrem, unde vrem, fără studii, fără examen, dar cu direcție clară pentru conducători.

Și uite așa „aruncăm” doctori în domeniu, profesioniști în cadrul ABA Olt de peste 20 de ani, pentru că la putere avem mecanicii auto și de locomotivă care se pricep la toate și susțin grupul de interese la care sunt fiecare arondați și ținta este doar îmbogățirea rapidă prin distrugerea și aservirea Apelor Române.

Vom vedea cine va ocupa postul de director tehnic și în ce condiții. Cert este că astăzi cineva va primi o decizie de continuarea interimatului, până ce cărțile vor fi făcute pentru cel care trebuie să fie titular pe post.

Domnule Țigaret, continuați interimatul?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.