555 total views

În 2014 se stingea din viaţă fostul director general al USG, Ion Popescu. Astăzi,la un an distanţă, se stinge din viaţă, generalul Nicolae Buzatu, fratele geamăn al lui Ion Popescu, director Eta SA la data decesului.

nicolae-buzatu

Televiziunea Etalon a suferit o pierdere prin decesul fostului director al postului, generalul Nicolae Buzatu. Fost ofiţer în structurile informative ale statului român, generalul Nicolae Buzatu a cochetat o vreme cu politica vâlceană, fiind membru PC, dar descoperind găuşenia politicii noastre locale a preferat să se ocupe de mass-media.

Om echilibrat, promotor al unei relaţii corecte între mass-media şi oamenii politici, generalul Buzatu nu a reuşit să desăvârşească  unul din visele sale şi anume,  cel de a promova cu ajutorul mass-media oameni politici corecţi, profesionişti, care să reuşească modernizarea societăţii noastre.

Vom considera că efortul său nu a fost în zadar dacă la anul vom vedea în garniturile partidelor din Vâlcea oameni care să fi corespuns principiilor generalului Nicolae Buzatu.

Păcat, în această săptămână urma să-şi lanseze o carte autobiografică intitulată “Gemenii Veronicăi” în care povestea viaţa sa şi a fratelui său geamăn, fostul director de la Sodă, Ion Popescu, decedat şi el în 2014.

 

Dumnezeu să-l odihnească!

Distribuie

Un comentariu

 1. Pentru Societatea culturala Anton Pann – Filiala Gh. Bobei din partea autorului …
  Citesc si nu-mi vine sa cred !
  Acum 2 saptamani fusese in Barbatesti .
  Un om extraordinar :
  _ Sa-mi cititi cartea – “Gemenii Veronicai” .
  Am citit-o si culmea am terminat-o chiar de Sf. Andrei , a fost sarbatoare dar …
  Odihneste-te in pace !
  Cartea este grozava !
  Merita judetul Valcea aceasta carte ! Dar ce bine era daca acest OM mai traia …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.