317 total views

…pentru că interesele o cer!

Revenim asupra celor publicate puțin mai devreme și informăm faptul că, astăzi, Ștefan Prală, foarte nerăbdător, își aștepta întra-devăr numirea de nou director al ABA Olt. Numai că, se pare că sunt ceva probleme pe drum, o fi rămas fără benzină „trimisul”, că numirea se lasă așteptată ;)). Între timp, în interior există o tensiune maximă și s-au creat mai multe tabere: una se pare că îi transmite lui Pietriși (Paul Stănescu – PSD Olt) să stea calm în fotoliul pe care îl deține și să nu plece în ruptul capului, iar alta se pare că îi spune lui Prală (Gutău), care a ieșit de la Prefectură negru la față, să aștepte liniștit numirea de la București.

Iar este haos la ABA Olt și acest lucru i-a scos din sărite la propriu pe foarte mulți angajați deoarece sunt convinși că instituția va fi pusă pe butuci, tot la propriu. Au început să curgă informațiile. Telefonul personal mi-a fost foarte solicitat, astăzi, de cei care nu mai pot să tacă și vor ca toate neregulile să iasă la suprafață. Astfel, am primit o serie de informații pe care o să le dau publicității, rând pe rând, pentru a fi cunoscute tuturor, pentru că, nu-i așa, se pare că alte două picioare de caracatiță înaintează foarte repede , iar cele șase tentacule o ajută să se hrănească la fel de repede, poate mai repede decât ar trebui. E foame mare!

Prim-ministrul României – Mihai Tudose, ministrul Apelor și Pădurilor – Doina Pană, ministrul Secretar de stat pentru Ape – Adriana Petcu, vor avea în zilele ce urmează foarte multă bătaie de cap, ținând cont ce document există pe masa lor ca obiect de studiu și analiză. Se solicită acestora „luarea de măsuri în vederea corectării aberațiilor și hoțiilor de tot felul provocate de ocuparea de către penalul Băviță Daniel a funcțiilor de director și șef serviciu la Inspecția Bazinală Olt (IBA Olt)”. În același document se indică faptul că „cele relatate sunt cunoscute de organele abilitate și că au apărut în presa locală, chiar și centrală”. Se pare că există și intuirea faptului că s-ar putea ca nici de această dată să nu fie luate măsuri pentru corectarea hoțiilor făcute de Băviță Daniel și atunci tot ceea ce se știe despre acesta vor fi aduse la cunoștiință opiniei publice și organelor de cercetare penală, se mai arată în document.

Timpul de Vâlcea a publicat o serie de nereguli făcute de numitul Băviță Daniel pe vremea cât a fost director și se pare că deși au fost tot felul de controale la instituție, acesta de fiecare dată a scăpat basma curată.

Sforile care se trag ca Ștefan Prală să ajungă în fotoliul ABA Olt conduc la un posibil trafic de influență din partea autorităților locale și aici vom vorbi despre Mircia Gutău și Constantin Rădulescu, cunoscuți tuturor ocupanții ai căror funcții sunt, dar în ediția de mâine. Este greu de acceptat pentru unii că aceștia doi în loc să se ocupe de administrația municipiului și respectiv a județului, au alte preocupări care s-ar putea ca din disperarea să-și impună acoliții în toate posturile de conducere din oraș, să-i coste!
La final, mai adăugăm doar că documentul mai conține o acuzație de ultimă oră care îi este adusă lui Băviță – ”În vara anului 2017 Băviță Daniel a folosit angajații ABA Olt – Priza Olt, pentru a construi o hală, în timpul orelor de program (există fotografii). A închiriat autocamioane și utilaje, deținute de societate sau prin interpuși, la balastieriști din județul Olt, acestora oferindu-le și protecția serviciului de control pe care-l conduce

Vom reveni!

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.